Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Young Boys spune “adio” șanselor la titlu. Dumbrava a dezmembrat-o pe Luceafărul. CS Ciurea e în cărți pentru podium

0 Comments 📁 Divizia de Ciurea 🕔14.November 2022
Young Boys spune “adio” șanselor la titlu. Dumbrava a dezmembrat-o pe Luceafărul. CS Ciurea e în cărți pentru podium

FC Astoria Knights și-a luat revanșa pentru meciul pierdut în Cupă cu Young Boys, trecând la limită, 1-0, de “alb-albaștri. Gafa portarului lui Young Boys a făcut diferența într-un meci echilibrat, la finalul căruia Astoria a scos-o pe YB din calculele la titlu. Dumbrava a făcut scor cu Luceafărul. Campioana, la cel mai slab joc din acest sezon, dacă nu cumva din istoria de aproape trei sezoane a echipei. CS Ciurea a profitat de finish-ul modest al câștigatoarei Cupei, FC Vișoianu, învingând-o cu 7-2. Wolves și Viitorul Hlincea nu au avut milă față de adversarii săi. Toate acestea, în etapa a 12-a a Memorialului “Petrică Moșneagu”.

Etapa a fost deschisă de meciul Dumbravei cu Luceafărul. Deși partida prezenta o miză mai mare pentru campioană decât pentru Dumbrava, Luceafărul a făcut un meci slab și a fost taxată imediat de jucătorii echipați în galben. Baranețchi a înscris singurul gol al Luceafărului, pentru Dumbrava punctând Florea, din lovitură liberă, Antonaș (2), Amarandei și Bogdan Costea.

Într-un joc cu implicații la lupta pentru podiumul Diviziei, CS Ciurea a făcut spectacol cu FC Vișoianu, scor final 7-2. De la “Portocala Mecanică” a strălucit decarul Radu Tănasă, autorul unui hat-trick, eliminat, spre final, de arbitrul Marian Nistor. Au mai înscris pentru CS: Kevin Iacob (2), nea’ Emil și Mertic. Amariței și Cristi Ungureanu au semnat reușitele “albilor”.

Cel mai interesant meci al etapei, Young Boys Ciurea – Astoria Knights, a fost câștigat cu 1-0 de “cavaleri”, după o gafă a portarului echipei care a stat pe locul 1 în clasament o bună perioadă de timp. Bogdan Busuioc a fost creditat cu golul care a scos-o pe Young definitiv din calculele luptei pentru titlu.

“Lupii” s-au întors în Divizie cu poftă de goluri, e drept, în compania penultimei clasate, FC Tineretului, la final consemnându-se rezultatul: FC Tineretului – FC Wolves 1-7.

Golul de onoare al celor de la Tineretului a fost înscris de Justinian Ilieș. Edi Grigoraș a încheiat partida cu 4 goluri în dreptul său, secondat de Păpăruz, Bălan (“Papanel”) și Rotariu.

În epilogul etapei, Viitorul Hlincea a trecut fără drept de apel de FC Slobozia Forest, scor 6-2, într-un meci în care, pe baza unei înțelegeri reciproce între cei doi reprezentanți – Eduard Petrea și Marius Brighiu, ambele formații au folosit jucători “în probe”.

Sosa și Fronea au fost autorii golurilor ultimei clasate, pentru Hlincea marcând Bejinaru, Dăscălescu (3), Bălan și Edi Petrea.

ETAPA A 12-A, PE SCURT

Luceafărul Lunca Cetățuii – FC Dumbrava 1-5
Marcatori: Baranețchi, respectiv Florea, Antonaș (2), Amarandei, B. Costea

FC Vișoianu – CS Ciurea 2-7
Marcatori: Amariței, Ungureanu, respectiv Tanasă (3), K. Iacob (2), nea’ Emil, Mertic

Young Boys Ciurea – Astoria Knights 0-1
Marcatori: Busuioc

FC Tineretului – FC Wolves 1-7
Marcatori: J. Ilieș, respectiv Grigoraș (4), Păpăruz, Balan (“Papanel”), Rotariu

Slobozia Forest – Viitorul Hlincea 2-6
Marcatori: Sosa, Fronea, respectiv Bejinaru, Dăscălescu (3), Balan, Ed. Petrea

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<