Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Memorialul “Petrică Moșneagu” se apropie de final

0 Comments 📁 Divizia de Ciurea 🕔19.November 2022
Memorialul “Petrică Moșneagu” se apropie de final

Sezonul III al Diviziei de Ciurea se apropie de final, duminică, 20 noiembrie, urmând să se deruleze, pe terenul sintetic din Lunca Cetățuii, penultima etapă, respectiv ultima formată dintr-un calup de 5 jocuri.

Peste o săptămână, pe 27 noiembrie, în aceeași locație, se vor mai disputa partidele dintre FC Wolves-CS Ciurea și Amonte Ciurea-Young Boys Ciurea. Atunci se va stabili, practic, și ierarhia finală. Evenimentul sportiv găzduit de Lunca Cetățuii, pe parcursul a trei luni de zile, se va încheia cu o festivitate de premiere.

Revenind la meciurile programate la sfârșitul acestei săptămâni, de la ora 09:00, FC Astoria Knights va încerca să încheie anul cu o victorie. După acel 1-0 înregistrat cu Young Boys, “cavalerii” vor da piept cu penultima clasată, FC Tineretului.

Asemeni Astoriei, Stejarul Ciurea este setată pe cele 3 puncte puse în joc cu “Cenușăreasa” competiției, FC Slobozia Forest.

De un punct mai are nevoie liderul Amonte Ciurea pentru a deveni, matematic, campioana Diviziei de Ciurea. Cu două titluri de vicecampioană în spate, Amonte trebuie să încheie socotelile încă de pe acum, cu FC Wolves, altfel câștigătoarea ediției ar putea fi decisă ca în precedentele sezoane – în ultima etapă!

O să fie un meci greu cu Amonte. Jucăm împotriva celei mai complexe echipe din campionat, începând de la portar până la atacanți. Toți sunt buni! Noi o să tragem pentru cele 3 puncte, ca să terminăm cât mai sus. Sperăm la un loc undeva pe la mijlocul clasamentului, ca și anul trecut, ținând cont că nu ne-am întărit echipa, așa cum s-a întâmplat in cazul majorității adversarilor din Divizie. Vrem 6 puncte din aceste ultime două partide ale sezonului!

Tiberiu Mihai Păpăruz (FC Wolves)

Luceafărul – Viitorul Hlincea și CS Ciurea-FC Dumbrava sunt jocurile care vor “îmbrăca” această penultima rundă din Divizie, acum, când frigul s-a instalat serios în zona Moldovei.

Duminică vom disputa ultimul meci din sezonul III al Diviziei. Sperăm să facem un joc bun, pentru a ne asigura astfel locul în primele 6. Ediția aceasta a fost una “specială” pentru noi, deoarece am pierdut mulți jucători importanți. Credem în continuare în noi și în puterea de a alcătui o echipă mai puternică, pentru ca din primăvară să ne batem din nou pentru primele locuri în clasament.

Bogdan Costea (FC Dumbrava)

Toate partidele vor fi transmise LIVE pe pagina oficială de Facebook a Diviziei de Ciurea.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<