Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ultimul weekend împreună în Divizie

0 Comments 📁 Divizia de Ciurea 🕔26.November 2022
Ultimul weekend împreună în Divizie

Duminică, 27 noiembrie 2022, pe terenul sintetic din Lunca Cetățuii, va avea loc ultima etapă a Memorialului “Petrică Moșneagu”, sezonul III al Diviziei de Ciurea, constând în două partide ce ar putea influența ierarhia finală a campionatului ce a debutat spre finalul lunii august a acestui an.

CS Ciurea va disputa în compania lui FC Wolves meciul care îi poate asigura locul secund în Divizie, aceasta reprezentând, de altfel, și cea mai bună clasare a “Portocalei Mecanice” în istoria de trei sezoane a turneului amical de 8+1. Partida în sine reprezintă o miză importantă și pentru “lupi”, în măsura în care cele 3 puncte puse în joc ar conduce la un salt notabil în clasament pentru Păpăruz et co.

Etapa trecută, CS Ciurea a trecut la limită de FC Dumbrava, scor 2-1, în timp ce Wolves s-a ținut bine de echipa care avea să devină matematic campioană, Amonte Ciurea. 0-1 scor final!

Început cu un meci de gală, Supercupa Diviziei de Ciurea (Luceafărul vs FC Vișoianu), Memorialul “Petrică Moșneagu” se va încheia în forță, cu un duel între două dintre echipele care se aflau, până spre finalul ediției, în luptă directă pentru locul 1.

Așadar, Amonte Ciurea și Young Boys Ciurea vor pune punct celui de-al treilea sezon în Divizie, unul care și-a desemnat campioana, singurele necunoscute fiind componența podiumului, respectiv poziția pe care va termina anul FC Wolves.

După această ultimă partidă este programată și festivitatea de premiere, în cadrul căreia fiecare echipă va primi diplome și trofeu din partea organizatorilor, urmând să se acorde și superlativele ediției – golgeter, cel mai bun jucător, echipa fair-play, etc.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<