Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Cupa de Iarnă Divizia de Ciurea

0 Comments 📁 Divizia de Ciurea 🕔30.November 2022
Cupa de Iarnă Divizia de Ciurea

Divizia de Ciurea intră în “prelungiri”, pe 11 decembrie 2022 urmând să aibă loc, la Baza Sportivă Premier (Bd-ul Chimiei nr 14, Iași), prima ediție a Cupei de Iarnă.

Formatul competiției prevede două grupe a câte patru echipe, sistem 6+1, cu schimbări nelimitate și reguli de minifotbal. La start și-au anunțat prezența campioana Amonte Ciurea, Young Boys Ciurea, Viitorul Hlincea, FC Astoria Knights, Luceafărul Lunca Cetățuii, FC Dumbrava, FC Wolves și FC Slobozia Forest. Nu participă, din diverse motive, vicecampioana CS Ciurea, FC Vișoianu (locul 4), Stejarul Ciurea (10) și FC Tineretului (11).

Sunt eligibili doar jucătorii care au cel puțin un minut la activ în sezonul recent încheiat din Divizie (inclusiv Cupa Diviziei de Ciurea), cu precizarea că aceștia se pot “transfera” de la o echipă la alta. Fiecare echipă participantă va prezenta o listă de maximum 20 de jucători, care să respecte criteriul amintit.

Faza grupelor se va derula pe 11 decembrie, iar fazele finale – semifinale, finală mică și finală – vor fi programate în decursul săptămânii imediat următoare, cu acordul echipelor care se vor califica mai departe. Jocurile se vor întinde pe durata a două reprize câte 20 de minute, fiecărei partide fiindu-i alocată un interval de o oră, timp suficient pentru jucători să se încălzească și, în caz de egalitate, să execute loviturile de departajare.

Partenerii primei ediții sunt Baza Sportivă Premier Iași, prin Ionuț Măgureanu și Joma Iași, Sergiu Manolache răspunzând și de această dată pozitiv invitației mele de a lua parte la această primă ediție a Cupei de Iarnă Divizia de Ciurea.

În funcție de feedback, spre finalul lunii ianuarie, un turneu similar ar putea avea loc cu echipe de Liga a 4-a și a 5-a în prim-plan.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<