Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Impresii de la Adunarea Generala a AJF Iasi

0 Comments 📁 Stiri 🕔31.July 2017
Impresii de la Adunarea Generala a AJF Iasi

Ieri, de la ora 10:00, a avut loc la Stadionul “Emil Alexandrescu” Adunarea Generala Extraordinara a AJF Iasi, eveniment in cadrul caruia presedintele Sorin Boca a venit cu o serie de statistici legate de sezonul relativ recent incheiat, vorbind apoi despre echipele care vor participa in acest sezon in Liga a 4-a si supunand la vot data de start a campionatului.

In acest sens, domnul Boca a venit cu doua variante: 13 august si, respectiv, 20 august. Majoritatea (9 voturi) a decis ca Liga a 4-a sa inceapa cu o saptamana mai tarziu fata de data initiala, deci pe 20 august. Pana la finalul anului 2017, AJF Iasi a programat si doua etape din retur, ce vor avea loc pe 3 si 10 decembrie (vezi aici programul complet), plus jocurile din cadrul fazelor incipiente ale Cupei Romaniei.

Remarcam faptul ca Vointa Motca, prima echipa aflata sub linie, a ramas in Liga a 4-a ca urmare a retragerii Biruintei Miroslovesti. Victoria Letcani, Avantul Golaiesti si Moldova Cristesti sunt echipele care au facut in acest an pasul spre Liga a 4-a. De asemenea, salutam initiativa celor patru echipe proaspat afiliate (Bivolari, Belcesti, Sportul Studentesc Iasi si Halaucesti), urandu-le succes si multi ani de existenta!

S-au acordat diplome de excelenta, Vointa Motca fiind cea mai premiata echipa, precum si trofee pentru Unirea Ruginoasa (locul 2 in stagiunea precedenta) si Steaua Magica (locul 3).

Incepand din acest sezon, in Liga a 4-a, echipele trebuie sa aiba minim antrenor cu licenta “C” UEFA. In caz contrar, echipele nu vor avea antrenor pe banca, responsabil cu “ordinea” pe teren devine in mod automat capitanul.

Unirea Ruginoasa este echipa cu cel mai complicat start de campionat, in conditiile in care in primele trei etape va da peste doua nuci tari din “judeteana”: Unirea Mircesti (acasa, etapa a doua) si Victoria Letcani (deplasare, etapa a treia). Cu toate acestea, antrenorul Costel Cerneutanu ramane optimist si trimite cateva sageti spre echipa in fata careia a pierdut titlul anul trecut:

O tragere mai buna nici ca se putea! In primele trei etape, vom juca cu principalele candidate la titlu: Unirea Mircesti si Victoria Letcani. Atat conducerea clubului, cat si suporterii, abia asteptam meciul cu Mircesti. Sunt convins ca vom juca cu tribunele pline. Noi vom juca fotbal pe teren, nu in cimitir. Vom incerca sa demonstram ca si in campionatul urmator Unirea Ruginoasa va fi cea mai frumoasa echipa din Liga a 4-a!

PROGRAMUL PRIMEI ETAPE A LIGII A 4-A (20 august 2017)

Stejarul Barnova-Unirea Ruginoasa
Unirea Mircesti-Vointa Motca
Gloria Baltati-Flacara Erbiceni
Moldova Cristesti-Unirea Scanteia
Victoria Letcani-Viitorul Harlau
CS Tomesti-CS Ciurea
Avantul Golaiesti-Stejarul Sinesti
Viitorul Lungani-Steaua Magica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<