Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stiinta Miroslava deschide sezonul in Liga a 2-a

0 Comments 📁 Liga 2 🕔03.August 2017
Stiinta Miroslava deschide sezonul in Liga a 2-a

Stiinta Miroslava disputa maine, de la ora 18:00, pe stadionul Trans-Sil din Targu Mures, primul meci de Liga a 2-a din istoria clubului infiintat in 2009. ASA Targu Mures se numara printre principalele echipe care se vor bate la promovarea in Liga 1, in timp ce formatia ieseana are stabilit drept obiectiv o clasare cat mai apropiata de prima jumatate a clasamentului, in ideea de a evita retrogradarea fara prea mari emotii.

Echipa pregatita de Cristi Ungureanu se bazeaza in acest an competitional pe o buna parte din baietii alaturi de care a reusit sa o lase pe Csikszereda Miercurea Ciuc in esalonul al treilea, in sensul in care intaririle aduse lotului de jucatori nu constau in “vedete”, ci fotbalisti dispusi sa puna osul la munca pentru asigurarea unei continuitati cu care Miroslava ne-a obisnuit de-a lungul timpului. Vorbim despre planuri pe termen mediu si lung ce au stat la baza rezultatelor excelente obtinute in timp de Stiinta.

Portarul Raul Avram (imprumutat de la FC Botosani) si Cornel Cainari (ex-Foresta Suceava) ar fi numele pe care le-as aseza in varful rastelului de nou-veniti, urmati de, in ordine aleatorie, Jan Turita, Adrian Viorica (ex-CSM Pascani), Paul Mateciuc, cativa tineri fotbalisti imprumutati de la FC Botosani, clubul cu care Miroslava se afla in relatii foarte bune, precum si alte nume cu care ne vom familiariza in cadrul articolelor viitoare ce o vor viza pe Stiinta.

In mod normal, Stiinta Miroslava, ca nou-promovata, ar fi trebuit sa evolueze pe teren propriu. Conducatorii echipei au inaintat o cerere pentru a fi programata in deplasare, iar sortii le-au adus-o in cale pe ASA Targu Mures. Primele jocuri de pe teren propriu ale Stiintei vor avea loc in Copou, din cauza problemelor cu care se confrunta Miroslava pentru omologarea bazei de la Uricani.

Cu o zi inainte de debutul in Liga a 2-a, pe pagina oficiala a clubului CS Stiinta Miroslava, fanii au fost anuntati ca, incepand cu jocul din urmatoarea etapa, impotriva Daciei Unirea Braila, isi pot achizitiona diverse obiecte (tricouri, cani, sepci, s.a.m.d.) cu insemnele echipei.

________________________

Lotul de 27 de jucători al Ştiinţei Miroslava:

Portari: Raul Avram, Jan Turiţă, Sabin Ţintea;
Fundaşi: George Maxim, Andrei Chindriş, Ovidiu Tăcuţanu, Paul Mateciuc, Ştefan Băghiceanu, Silviu Cerneuţanu, Vasile Curchi, Andrei Săritanu, Amihăesei;
Mijlocaşi: Eduard Săvoaia, Alexandru Izmană, Petru Agrigoroaie, Robert Asăvoaie, Cornel Căinari, Denis Botezatu, Alexandru Taciuc, Alexandru Corban;
Atacanţi: Alexandru Marin, Eduard Sandu, Cosmin Nemţanu, Adrian Viorică, Robert Ambrosie, Valentin Buhăcianu, Adrian Sasu.

Staff tehnic:

antrenor principal: Cristian Ungureanu
antrenori secunzi: Adrian Caragea şi Irinel Ionescu
antrenor cu portarii: Marius Dulcianu
medic: Valeriu Chirica
maseur: Constantin Ilie

preşedinte: Daniel Acatrinei
director sportiv: Costel Săcrieru

(Sursa: liga2.ro)

 

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<