Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Filmul meciului de la Targu Mures, ASA-Stiinta Miroslava 2-1

0 Comments 📁 Liga 2 🕔04.August 2017
Filmul meciului de la Targu Mures, ASA-Stiinta Miroslava 2-1

Prima izbucnire in atac a Stiintei l-a avut in prim-plan pe Alexandru Izmana (10), autor al unui sut din marginea careului, blocat insa de aparatorii adversi.

Cinci minute mai tarziu, targmuresenii au deschis scorul prin Rafael Licu, din pasa lui Florin Ilie. Licu a deviat decisiv din fata lui Avram pentru 1-0.

Miroslava a raspuns prin mijlocasul Alexandru Taciuc (19), a carui lovitura de cap a fost prinsa fara mari probleme de goalkepeerul Florin Iacob.

Valul de caldura ce a lovit Romania in ultima saptamana l-a impins pe centralul intalnirii, Adrian Ilyes, sa le acorde o pauza de apa celor 22 de protagonisti aflati pe teren.

La reluare, gazdele au irosit o sansa buna de a se distanta pe tabela. Dumitru Munteanu, dupa un un-doi dezechilibrant cu Paul Iacob, a finalizat in bara portii lui Avram.

Taciuc (35) si Marin (39) au anuntat golul revenirii Stiintei, prin Ovidiu Tacutanu, autorul unui gol istoric pentru gruparea ieseana. S-a intrat cu 1-1 la vestiare.

Partea secunda a fost una ceva mai saraca in situatii de poarta, insa, din pacate, avea sa aduca un nou gol in poarta nou-promovatei Miroslava. Dupa sutul lui Alexandru Marin (75), Dumitru Muntean a inscris de 3 puncte cu un sut plasat din zona punctului de la 11 metri.

Sansa nu a fost de partea formatiei iesene pana la sfarsit, Adrian Viorica ratand in prelungiri golul egalizator si implicit un punct de aur in fata unui adversar care vrea promovarea imediata in Liga 1.

ASA Târgu Mureş: Fl. Iacob – R. Băjan, C. Ene, Fl. Ilie, D. Panait – P. Iacob, Candrea (cpt.)(Mijokovic 89′), D. Muntean – Licu, Boiciuc (Schieb 67′), Petriş (Al. Stoica 46′)
Rezerve neutilizate: Moga – Chertes, C. Sîrbu, Petra
Antrenor: Laszlo Balint

Ştiinţa Miroslava: R. Avram – Cerneuţanu, Mateciuc, Tăcuţanu, G. Maxim (cpt.) – Săriţanu (Andr. Chindriş 57′), Corban (Nemţanu 71′) – Căinari, Izmană, Taciuc (Viorică 60′) – Al. Marin
Rezerve neutilizate: Turiţă – Asăvoaei, Botezatu, Agrigoroaei
Antrenor: Cristian Ungureanu

Surse de informare: liga2.ro, pagina de Facebook a CS Stiinta Miroslava
Foto: Catalin Ghitescu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<