Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Razvan Bulancea: “Avem in jur de 150 de copii legitimati in cadrul ACS Flacara Erbiceni”

0 Comments 📁 Interviuri 🕔06.August 2017
Razvan Bulancea: “Avem in jur de 150 de copii legitimati in cadrul ACS Flacara Erbiceni”

1. Salut, Razvane! Un an de cand ai preluat fraiele echipei in postura de presedinte. Cum a fost pana acum? Momente frumoase, momente mai putin frumoase. Detaliaza, te rog…

A fost un an bun, cu momente placute în mare parte. Trairi intense, dezamagiri, însa per total un an in care am invatat foarte multe lucruri ce ma vor ajuta sa gestionez anumite situatii viitoare.

2. Ai reusit in aceasta vara sa transferi cativa jucatori foarte interesanti. Peste nivelul Ligii a 4-a, si i-as numi aici pe Marian Cretu si pe botosaneanul Iordache. Plus doi jucatori cu experienta -fratii Chiper. Mai e si Cristi Ungureanu in atac. Suna parca prea bine, care ar fi totusi punctele slabe ale echipei Flacara? Urmeaza sa mai transferi pana pe 20?

In mare parte lotul este conturat, urmeaza doar unele mici retusuri.

3. Cum apreciezi mutarile ce au avut loc la principalele contracandidate. Intr-o discutie cu Marius Dulcianu (n.r. portar Unirea Ruginoasa), acesta isi exprima ingrijorarea fata de Victoria Letcani, vizibil intarita odata cu venirea lui Florin Croitoru si a baietilor sai. Tu pe cine vezi in pole position in cursa pentru castigarea campionatului?

Consider ca Unirea Mircesti este principala favorita, urmata de  Victoria Letcani și Unirea Ruginoasa.

4. In interviul luat antrenorului Petrica Basascu, acesta lasa sa se inteleaga ca Flacara nu are prima sansa la titlu. Totusi, programul din primele etape va avantajeaza… cu maximum de puncte acumulate in primele 4 etape, lucrurile ar lua o turnura favorabila echipei tale, nu?

Sigur, avem un traseu favorabil noua, iar adevarata valoare se va vedea cu Mircesti și Letcani. Dupa aceste doua meciuri, vom putea spera la titlu! Campionatul este lung, iar fiecare meci in parte trebuie tratat cu maxima seriozitate.

5. Daca ar fi sa numesti un lucru pe care l-ai invatat in acest prim an de prezidentiat, care ar fi acela?

Cel mai important lucru pe care l-am invatat este acela de a gasi o solutie potrivita la fiecare situatie neprevazuta ivita in cale. La acest nivel, ca presedinte, te confrunti foarte des cu probleme din cele mai diverse.

6. Cum se va pozitiona in acest sezon Flacara fata de arbitri? Anul trecut au fost cateva “meciuri” cu AJF-ul iesean, cum va fi in 2017/18?

Ii vom respecta atat pe ei, cat si deciziile pe care le vor lua. Va fi o relatie normala de colaborare si de respect pe axa Erbiceni-AJF Iasi. Nu trebuie sa uitam ca avem un obiectiv comun: promovarea sportului si incurajarea tineretului sa se apuce de sport!

7. Stiu despre Flacara Erbiceni ca nu se rezuma doar la fotbal. Ce alte sectii mai aveti in cadrul asociatiei sportive? Cati sportivi sunt legitimati la Flacara?

Box, tenis de masa, sah, karate si fotbal. Acestea sunt pana in momentul de fata sectiile din cadrul ACS FLACARA ERBICENI. Incercam să cuprindem un areal cat mai vast de activitati pentru tinerii comunei! In momentul de fata, avem in jur de 150 de copii legitimati in cadrul asociatiei sportive.

8. Se va putea “Liga a 3-a” in viitorul apropiat, 2-3 ani, la Erbiceni? In acest an vezi vreo echipa capabila financiar sa faca trecerea de la “judeteana” la competitia organizata de FRF?

Cu siguranta vom ajunge in Liga a 3-a in urmatoarea perioada, singurul impediment pana in acest moment dotarea corespunzatoare a bazei sportive! Sunt de parere ca doar Letcaniul are puterea financiara de a sustine o echipa în cel de-al treilea esalon.

9. Strans legat de intrebarea precedenta, cum se mai prezinta terenul din Erbiceni? Ati intampinat probleme mari anul trecut. Se vorbea la un moment dat despre construirea in apropiere a unui teren artificial. In ce stadiu se afla proiectul?

Lucrarile pentru baza sportiva vor demara incepand cu anul 2018. Din cate stiu, va fi o baza sportiva frumoasa, cu dotari de ultima ora, de pe urma carora vor beneficia copii comunei Erbiceni.

10. Un mesaj adresat cititorilor duminicapetarla.ro, eventual sugestii pentru imbunatatire paginii? Multumim pentru timpul acordat!

Acest “nebun frumos” pune suflet în tot ceea ce face. Cred cu tarie ca acesta este proiectul lui de suflet si va recomand sa urmariti dragi cititori cu mare atentie duminicapetarla.ro!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<