Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Egal in munti, la Bicaz, intre Cimentul si Steaua Magica. La Ciurea, Basascu a debutat cu o victorie spectaculoasa

0 Comments 📁 Liga 4 🕔07.August 2017
Egal in munti, la Bicaz, intre Cimentul si Steaua Magica. La Ciurea, Basascu a debutat cu o victorie spectaculoasa

Magicienii lui Florin Croitoru si-au revenit dupa doua infrangeri drastice inregistrate cu CSM Poli Iasi (9-0) si Aerostar Bacau (6-1), scotand un egal, 1-1, in fata detinatoarei cupei din Neamt, Cimentul Bicaz.

B. Pintea a marcat pentru Cimentul, in timp ce golul oaspetilor a fost reusit de Armand Onica.

Echipa de start a Stelei, cu mentiunea ca antrenorul Croitoru a rulat intreg lotul deplasat la Bicaz: Calin Dragos, Tucaliuc, Onica, Pamfil, Marincean Ioan, Dencef, Mocanu, Paiu, Ciuta, Tatarusanu si Zaharia.

Potrivit antrenorului celor de la Cimentul Bicaz, Cristian Luca, cei cativa spectatori ajunsi la stadion au asistat la un meci bun, intens, cu garda jos, in care efortul depus a fost cuvantul de ordine.

“Adversarii nostri au pasat mai bine, insa ocaziile mai clare au apartinut Cimentului. Per total, pot spune ca a fost un test util inaintea saptamanii de foc care urmeaza, cu joc in primul tur al Cupei Romaniei impotriva formatiei bacauane Curita (miercuri), urmat de Supercupa Romaniei (Neamt), duminica, cu ACS Enadani Poiana Teiului”, a declarat Cristian Luca pentru duminicapetarla.ro.

De cealalta parte, Florin Croitoru a dorit sa sublinieze doza de oboseala acumulata de elevii sai la capatul unei saptamani in care a avut programate trei jocuri amicale: “Sunt multumit de jocul prestat de copiii mei, cu atat mai mult cu cat acest 1-1 a venit in fata unui adversar solicitant, artagos, pe un fond de oboseala dat atat de numarul mare de amicale disputate intr-un interval relativ scurt, cat mai ales de caldura sufocanta de afara.”

Aproape de Iasi, la Ciurea, Petrica Basascu a inceput cu dreptul cariera de antrenor, 7-2 in compania lui CS, cu acelasi Cristi Ungureanu in prim-plan. Antrenorul Miroslavei a punctat in patru randuri, completat fiind de Marian Cretu, Iriciuc si Lucian Chiper. Ultimii trei sunt veniti in aceasta vara la echipa lui Razvan Bulancea.

De remarcat faptul ca Sebastian Carare (Stejarul Sinesti) si Ionut Stirbets (ex-Speranta Raucesti, Liga 4 Neamt) au imbracat tricoul Flacarei in jocul derulat la Ciurea, duminica dimineata, de la ora 9:00.

Credit foto: Flacara Erbiceni

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<