Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Dan Lungu, antrenorul Harlaului, in “Misiune Imposibila 1-5”

0 Comments 📁 Liga 4 🕔08.August 2017
Dan Lungu, antrenorul Harlaului, in “Misiune Imposibila 1-5”

Viitorul Harlau se numara, de ani buni incoace, printre formatiile interesante ale Ligii a 4-a Iasi, avand mereu drept obiectiv o clasare in primele 4-5 echipe ale campionatului, cu rezultate constant bune si foarte bune in fata adversarilor ce emit pretentii la titlu.

Echipa antrenata de Dan Lungu a reusit sa vanda in aceasta vara un jucator, pe tanarul Ionut Garbea, acoperind astfel o mica parte din gaurile bugetului de care dispune in prima parte a campionatului ce va incepe pe data de 20 august.

Harlaul are trasat si in acest sezon o clasare in primele cinci echipe ale Ligii a 4-a iesene, in conditiile in care, cel putin in tur, va trebui sa se descurce cu bani foarte putini. Ar fi vorba despre o “cifra” ce se invarte in jurul a 23.000 RON, punand aici la socoteala si cei 1000 RON incasati de la Unirea Mircesti, ieri, in schimbul lui Garbea.

Acesti bani vin de la Primaria Harlau (prin Consiliul Local Harlau), plus ceva “maruntis” din partea sponsorilor, care ajuta si ei in masura posibilitatilor echipa lui Dan Lungu.

Oficialii Viitorului Harlau s-au aratat destul de dezamagiti atunci cand au aflat ca, spre exemplu, Scorpions Harlau a incasat aproape dublu (peste 40.000 RON), datorita prisma culorii politice ce predomina in cadrul Consiliului Local (PNL). Oina, un alt sport ce se practica in Harlau, a primit aproximativ 10.000 RON din partea primariei.

Stadionul Tineretului “Ing. Gheorghe Costache” din Harlau a fost supus in iarna unei actiuni de modernizare, acolo intrand mai bine de 15.000 RON in vestiare si alte facilitati din cadrul bazei sportive. Vestiarele arbitrilor si al gazdelor sunt de Liga a 2-a, insa nu acelasi lucru il putem afirma si vizavi de cel al oaspetilor, care a ramas neschimbat, in lipsa de fonduri.

Vineri, la stadionul din Harlau au ajuns si 400 de scaune alb-albastre de pe “Emil Alexandrescu”. Este vorba despre scaunele ce au fost inlocuite in vara anului trecut, atunci cand CSM Politehnica Iasi participa in premiera intr-o cupa europeana si a fost obligata de UEFA sa aduca imbunatatiri arenei pentru a putea evolua in Copou.

Incheiem aceasta scurta prezentare a formatiei Viitorul Harlau cu detalii ce tin strict de partea sportiva, mentionand ca, pe langa Ionut Garbea (transferat la Unirea Mircesti), Dan Lungu si-a pierdut si golgeterul Ciprian Harabagiu in aceasta vara. Ionut Parlog si Catalin Causanu sunt, de asemenea, plecati in strainatate, in timp ce portarul Rares Cristea da probe de joc la CSM Pascani in aceasta perioada.

In lipsa de efectiv, Dan Lungu a chemat patru copii de la echipa de juniori, lor alaturandu-se alti trei fotbalisti folositi in amicalul de saptamana trecuta, cu Flacara Flamanzi (Liga 4, Botosani), si castigat de harlauani cu scorul de 7-2. Cu alte cuvinte, Dan Lungu se va baza in sezonul competitional 2017/18 pe un lot asemanator cu cel afisat in editia precedenta de campionat.

Urmatorul test pe care il va sustine Viitorul Harlau este programat la mijlocul acestei saptamani, miercuri, in compania vecinilor de la Progresul Deleni (Liga 5, Iasi). Viitorul Harlau-Progresul Deleni se disputa pe Stadionul Tineretului “Ing. Gheorghe Costache” cu incepere de la ora 18:00.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<