Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Andrei Minciuna, proaspat posesor de licenta “C” UEFA, este noul antrenor al Sinestiului

0 Comments 📁 Liga 4 🕔11.August 2017
Andrei Minciuna, proaspat posesor de licenta “C” UEFA, este noul antrenor al Sinestiului

Paul Paftala a renuntat la ideea de a-l mai aduce pe Marian Amanar la echipa, in locul acestuia fiind investit in functia de antrenor un proaspat absolvent al cursurilor de licenta “C” UEFA organizate de AJF Iasi. Este vorba despre Andrei Minciuna, jucator la Stejarul si totodata varul lui Paftala, cel care se ocupa de ani buni incoace de bunul mers al echipei din Sinesti.

Aflat inca in vacanta in Grecia, Paul Paftala a transferat intre timp si patru jucatori, cu scopul de a-si duce la bun sfarsit obiectivul trasat in 2017/18, si anume clasarea in primele 5 echipe ale campionatului!

Nimerincu, Manolache (revenit din strainatate), Borsieru (transferat de la FC Viitorul Harlau) si un pusti cu potential, pe nume Ichim, sunt figurile noi cu care Stejarul Sinesti va ataca pozitiile fruntase ale Ligii a 4-a.

Andrei Minciuna a absolvit cursurile LICENTA “C” cu cea mai mare medie, 8.81 (8.12 la examenul teoretic si 9.50 la proba practica), urmat fiind de Alexandru Paiu (8.68) si Tiberiu Beceru (8.68). Lista completa poate fi gasita AICI!

ANDREI MINCIUNA:”Am cativa ani de cand “cochetez” cu ideea de antrenorat, insa doar la nivel de copii si juniori. In acest sens, am si aplicat pentru cursurile de licenta C, urmand sa ma inscriu si la cursurlile B Uefa, la primul modul organizat de FRF. In principiu, am urmat aceste cursuri pentru un viitor proiect, pe care il am alaturi de Mihai Dragoi, in prezent antrenor la Centrul de Copii si Juniori al CSM Politehnica. Joc de o viata la Stejarul Sinesti si consider ca aceasta este cea mai potrivita echipa cu care sa imi incep activitatea de antrenor la seniori!”

FOTO: Andrei Minciuna (stanga), la un turneu organizat la Targu Mures, unde a obtinut locul I cu grupa de copii nascuti in 2007.
Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<