Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Erbiceni a pierdut cu Scanteia, iar Ruginoasa a incasat 5 goluri de la nou-promovata Cristesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔13.August 2017
Erbiceni a pierdut cu Scanteia, iar Ruginoasa a incasat 5 goluri de la nou-promovata Cristesti

Echipele de Liga a 4-a se pregatesc intens pentru startul campionatului, cu o saptamana inainte de data oficiala, 20 august. Flacara Erbiceni si Unirea Ruginoasa au disputat astazi jocuri amicale impotriva Unirii Scanteia si a Moldovei Cristesti.

Flacara Erbiceni-Unirea Scanteia 0-2

Probleme mari pentru una dintre echipele cu pretentii la podium, Flacara Erbiceni, dupa rezultatul inregistrat astazi, “acasa”, in compania echipei pregatite de Gabi Tacutanu. Flacara s-a inclinat in fata Unirii Scanteia, scor 0-2, Ionut Radeanu si, surpriza, un jucator fix cu acelasi nume (deci, tot Ionut Radeanu), punctand pentru echipa oaspete.

Este pentru a doua oara cand cele doua formatii se intalnesc, dupa ce in prima faza au remizat spetaculos, scor 2-2.

La mijlocul acestei saptamani, echipa lui Petrica Basascu obtinuse in ultimele minute un egal in fata echipei de “U19” a Politehnicii Iasi (2-2).

Moldova Cristesti-Unirea Ruginoasa 5-6

Unirea Ruginoasa s-a deplasat la nou-promovata Moldova Cristesti pentru unul dintre putinele teste pe care le-a sustinut vicecampioana in aceasta vara. Cei 50 de spectatori prezenti pe margine au putut vedea nu mai putin de 11 goluri, cu Ruginoasa impunandu-se la limita, scor 6-5.

Masina de goluri a Unirii, Andrei Apostol (4 goluri), a lovit din nou, completat de nou-transferatul Marius Enache (2x). S-a jucat pe un teren prost, de Liga a 5-a, iar cele 5 goluri incasate de Ruginoasa ar trebui sa ridice niste intrebari in randul oficialilor Unirii.

Formatia aliniata de Costel Cerneutanu, care a avut un lot de doar 13 jucatori la dispozitie: Dulcianu (Tudosca 46), Davidoaia, Alexa, Calmatui, Hamciuc, Roiu, Miron, Rascu, Maftei, Enache si Apostol. Au lipsit motivat Alexii, Caragea, Azaharioaei si alti doi-trei jucatori pe care publicul din Ruginoasa ii va putea vedea la lucru in noua stagiune.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<