Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 5, Seria III | Rezultatele primei etape si scurte impresii de la fata locului

0 Comments 📁 Liga 5 🕔14.August 2017
Liga 5, Seria III | Rezultatele primei etape si scurte impresii de la fata locului

Viitorul 2014 Halaucesti – Avantul Todiresti 0-5

Toate golurile intalnirii de la Halaucesti, avandu-l pe Valentin Lungu la centru, s-au marcat in partea secunda. I. Buzatu a deschis scorul imediat dupa reluare, in minutul 46, fiind urmat de celalalt Buzatu, Catalin (65′), M. Garbea (71′), D. Murariu (79′) si A. Tudorache (88′).

A fost un joc fara probleme pentru arbitrul Valentin Lungu, ajutat la cele doua linii de Ionut Melinte si Ionel Anitoaei. S-au acordat doar doua avertismente, la meci asistand aproximativ 100 de spectatori.

Cunoscutul jucator Dumitru Lupu (Tuta) de la Cotnari, Bals, a imbracat tricoul Viitorului 2014 Halaucesti la varsta de 44 ani.

N.G. Topile – A.S.S. Zimbrul Boureni 1-4

Singura reusita a gazdelor a fost semnata de Cristian Plescan, in minutul 28. Zimbrul a raspuns prin P. Iacobuti (14′), M. Paulet (53′), B. Grigoras (75′) si A. Aghiorghesei (90+2′).

Gazdele au reusit sa stea in ghete doar in prima parte, superioritatea fizica a celor din Boureni fiind concretizata in trei randuri dupa reluarea partidei. Zimbrul Boureni a fost sustinuta in aceasta deplasare de o galerie formata din 50 de persoane, dotate cu vuvuzele si steaguri. De remarcat faptul ca membrii galeriei formatiei oaspete au cantat aproape tot meciul, lucru mai rar intalnit la acest nivel. Respect!

CSM II Pascani – Romwatt Harmanesti 1-4

Marcatori: C. Popa (73′), respectiv V. Andriescu (36′), Ioan Petrea Ioneasa (59′), Cl. Istrate (86′) si V. Diaconescu (90+1′)

Putem vorbi despre o victorie asteptata a oaspetilor, in masura in care CSM Pascani a avut in lot un singur jucator nascut in 1999, restul fiind pusti de 2000-2002 ce nu au putut crea suficiente probleme, care sa cantareasca in economia rezultatului final.

Viitorul Muncel – Recolta Contesti 3-3

Evolutia scorului: 0-1, 0-2, 0-3 la pauza, 3-3 final!

Intalnirea arbitrului Ciprian Aelenei cu antrenorul Viitorului Muncel, poreclit “Campionul”, a fost una lipsita de evenimente neplacute. Singurul moment ceva mai tensionat s-a consumat imediat dupa ce Aelenei le-a acordat gazdelor un cartonas rosu, in minutul 72. Petronel Bordeianu a fost eliminat pentru comportare violenta (a lovit adversarul cu piciorul).

Viitorul Muncel a beneficiat de doua lovituri de pedeapsa, in minutele 20 si 52. Prima a fost ratata de elevii lui Damian Butnariu.

Siretul Stolniceni Prajescu – Spicul Helesteni 4-4

Marcatori: M. Sofian (6′, 20′, 40′), Cl. Acsinte (90′)/ St. Chiperi (15′), Fl. Chiperi (45′), B. Sima (51′, 85′)

Un meci frumos, deschis, in care jucatorii celor doua formatii au fost preocupati de joc, fara incidente.

Unirea Al. Ioan Cuza – Avantul Tatarusi 0-3

Marius Bota, autorul unei duble, in minutele 29 (pen.) si 55, completat in prelungiri de Alexandru Bran (90+1′), dupa un contraatac periculos al formatiei oaspete. Gazdele au primit 4 avertismente pe parcursul celor 90 de minute, dintre care 3 au fost acordate pentru proteste.

Biruinta Miroslovesti – Progresul Deleni 1-5

Marcatori: M. Cimpoiesu (26′)/ Fl. Creanga (12′), A. Mocanu (31′, 71′), D. Loghin (45′) si M. Ursache (86′)

Progresul Deleni, echipa formata din jucatori tineri, ambitiosi, a dominat in totalitate meciul si pare ca va avea un cuvant greu de spus in lupta pentru promovare. Miroslovesti ramane o echipa matura in joc, dar care nu si-a gasit ritmul in prima partida a noului sezon. Capitanul Tacu a irosit cinci ocazii mari de gol pentru Biruinta.

Informatii culese de la arbitrii meciurilor. Multumesc pentru colaborare!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<