Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Moldova Cristesti revine in Liga a 4-a dupa 20 de ani de pauza!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔15.August 2017
Moldova Cristesti revine in Liga a 4-a dupa 20 de ani de pauza!

Moldova Cristesti este surpriza placuta a acestei veri, dupa abandonurile formatiilor Biruinta Miroslovesti si, de ieri, a Avantului Golaiesti. Surprinzator, Cristestiul este in acelasi timp echipa care a avut nevoie play-off pentru a accede in Liga a 4-a dupa o pauza de 20 de ani, conform spuselor domnului Gheorghe Harabagiu, persoana cu care am intrat in contact pentru a obtine cat mai multe informatii despre aceasta necunoscuta a “judetenei”.

In play-off-ul disputat la Targu Frumos, cu FC Gloria Romanesti printre echipele aflate in carti pentru o eventuala promovare, Moldova Cristesti a avut meci decisiv cu Prutul Prisacani si a obtinut fara mari emotii biletele pentru Liga a 4-a.

Echipa din Cristesti este condusa de pe margine de Valeriu Amuhaia (antrenor principal), delegatul clubului si antrenor al echipei de juniori a Cristestiului fiind domnul Harabagiu Gheorghe. Viceprimarul comunei, Vlad Mihai Pintili, a promovat foarte multi tineri atunci se afla pe banca tehnica a Cristestiului, acelui lot de jucatori alaturandu-se si alti jucatori de foarte buna calitate adusi de actualii oficiali ai nou-promovatei.

Pentru a putea rezista in Liga a 4-a, obiectivul declarat al Moldovei, nou-promovata s-a intarit in aceasta vara cu cativa jucatori, despartindu-se intre timp de patru fotbalisti ce au pus umarul la promovare.

Lotul actual al Moldovei Cristesti este format din 23 de jucatori, multi dintre ei tineri adusi de Harabagiu si Amuhaia in ideea de a forma trupa care a obtinut performanta istorica pentru Cristesti. In ceea ce priveste echipa de juniori, Moldova Cristesti dispune de 21 de jucatori legitimati, printre ei aflandu-se si cateva “piese” ce si-ar putea face loc mai tarziu in puzzle-ul pe care trebuie sa il dezlege Amuhaia si Harabagiu pentru a se mentine in Liga a 4-a.

Pentru noi reprezinta o onoare faptul ca am ramas singura echipa nou-promovata in Liga a 4-a. Asta inseamna ca stii ce vrei de la fotbal! Mai mult, Moldova Cristesti a fost in sezonul precedent echipa cu cel mai mare numar de jocuri in picioare, excluzand cele trei partide pe care le-a disputat in Cupa Romaniei. Ma bucur ca am promovat la baraj si va pot spune ca Moldova Cristesti va respecta competitia si adversarii peste care va da in competitia ce sta sa inceapa. La final, as dori sa le urez tuturor echipelor mult succes in campionat si hai Moldova Cristesti!

Gheorghe Harabagiu (delegat Moldova Cristesti)

Moldova Cristesti va debuta duminica in noul sezon cu un meci, “acasa”, in fata Unirii Scanteia. La sfarsitul saptamanii trecute, Cristesti a fost invinsa la limita de AS Unirea Ruginoasa, scor 5-6, intr-una dintre partidele test sustinute de echipa lui Valeriu Amuhaia.

FOTO: Delegatul Cristestiului, Gheorghe Harabagiu, la Adunarea Generala Extraordinara a AJF Iasi din aceasta vara, cu diploma primita de la domnul presedinte Sorin Boca pentru locul II ocupat in Liga a 5-a, Seria III (Pascani).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<