Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Scenariu sumbru pentru vicecampioana Ruginoasa: ar putea incepe campionatul in septembrie!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔15.August 2017
Scenariu sumbru pentru vicecampioana Ruginoasa: ar putea incepe campionatul in septembrie!

Una dintre echipele care se va bate cu sanse reale la castigarea campionatului in acest an, Unirea Ruginoasa, intampina probleme in startul sezonului, dupa ce CS Stejarul Barnova a mers la AJF Iasi pentru a depune o cerere de amanare a jocului programat in cadrul primei etape. Astfel, echipa antrenata de Costel Cerneutanu va sta pe bara in weekend si urmeaza sa intre “neincalzita” in derbiul programat peste aproape doua saptamani, acasa, cu Unirea Mircesti (27 august).

Numai ca, daca e sa urmarim modul in care si-a croit anul trecut echipa lui Tiberiu drumul spre cucerirea trofeului pus in joc, sunt sanse destul de mari ca Ruginoasa sa ramana cu doua restante si pe “0”  la numarul de puncte, dupa disputarea primelor runde din sezonul 2017/18.

Anul trecut, Ruginoasa a dat de pamant cu Mircesti in tur, pentru ca in partea a doua a sezonului sa piarda cu 1-0 la Iugani, ratand orice sanse de a o mai prinde din urma pe viitoarea campioana.

Unirea Mircesti este recunoscuta pentru puterea sa de regenerare, iar pregatirile pentru noul an ar putea fi prelungite in mod voluntar de Beceru cu o noua amanare. Se poate invoca drept motiv inclusiv dereglarea unui senzor la microbuzul cu care, chipurile, se deplaseaza echipa, asa cum s-a intamplat cu Erbiceni, anul trecut, cand Mircesti avea sa castige finalmente cu 3-0 la “masa verde” duelul din tur cu Flacara.

Campioana en-titre incepe campionatul cu un meci light pe teren propriu, la Iugani, in fata Vointei Motca, adversar ce a retrogradat din Liga a 4-a, insa a fost pastrat in competitie din cauza retragerii Biruintei Miroslovesti.

Daca aceasta speculatie se confirma, Unirea Ruginoasa ar urma sa inceapa sezonul 2017/18 tocmai in septembrie, la Letcani, in compania echipei conduse de Florin Croitoru.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<