Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Amical intrerupt la Iugani din pricina unei furtuni

0 Comments 📁 Liga 4 🕔16.August 2017
Amical intrerupt la Iugani din pricina unei furtuni

Meciul amical dintre Unirea Mircesti si AS Husana Husi s-a intrerupt in minutul 75 din cauza unei furtuni puternice care s-a abatut asupra comunei Mircesti. Scorul inregistrat la acel moment era de 1-0 in favoarea campioanei Iasului. Chirila a inscris unicul gol al echipei pregatite de Tibi Beceru, in a doua repriza.

Echipa din Husi, AS Husana, este o echipa formata numai din jucatori cu varste cuprinse intre 17 si 20 ani. Un adversar artagos, disponibil la efort si care are drept obiectiv castigarea campionatului vasluian.

Asemeni Ceahlaului, penultimul adversar din amicale al Unirii Mircesti, AS Husana ar putea veni sa se bata la Iugani, intr-un meci oficial programat in vara anului viitor, cu ocazia barajului de promovare in Liga a 3-a.

La final, antrenorul Tiberiu Beceru s-a aratat multumit de modul in care au decurs lucrurile pentru Mircesti in aceasta vara.

Ma bucur ca ne-am atins obiectivele in aceasta perioada de pregatire, si anume: am terminat seria de jocuri amicale fara jucatori accidentati, reusind in acelasi timp sa ne testam nivelul de joc cu echipe foarte bune din judetele vecine.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<