Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga a 4-a Neamt, aspirator de fotbalisti ieseni

0 Comments 📁 Liga 4 🕔16.August 2017
Liga a 4-a Neamt, aspirator de fotbalisti ieseni

Neamtul culege ce e mai bun din Iasi, dupa ce un grup de 6 fotbalisti (Ciprian Brighiu, Mario Schiopu, Alexandru Balanescu, Cezar Tofan, Bogdan Botezatu si Bogdan Ghiarasim) a ales sa semneze cu campioana ACS Enadani Poiana Teiului. In plus, la CS Bradu Borca, echipa care a terminat pe 2 in campionatul precedent, a fost adus Florin Pintilii antrenor, iar in aceste zile urmeze sa se definitiveze lotul cu care Bradu va incerca sa depaseasca performanta de anul trecut.

Un alt fotbalist foarte bun care ar putea lua, zilele acestea, calea Neamtului este Adrian Ilie. Fostul stoper al Politehnicii Iasi, vandut la Timisoara in schimbul unei sume record pentru clubul din Copou, ultima data in Romania la Stiinta Miroslava (Liga 3), ar putea spune da afinatei de Neamt si pastravului pregatit in cetina de brad, destinatia sa nefiind una tocmai exacta, tinand cont ca atat Enadani, cat si Bradu vor sa-l aiba in lotul cu care vor ataca titlul.

Daca nu va alege sa plece din nou in Germania la munca, Ilie va merge cel mai probabil in Neamt, cu toate ca au existat zvonuri care-l dadeau la CS Stejarul Barnova.

De asemenea, la Bradu ar putea ajunge un mijlocas foarte, foarte bun, pe care insa prefer sa il tin secret pana va semna cu echipa lui Pintilii. Daca va semna…

Practica ultimilor ani ne-a invatat ca in partea a doua a sezonului in Neamt s-ar putea transfera si mai multi fotbalisti ieseni. Pe masura ce se apropie play-off-ul, echipele din Top 4 vor dori sa se intareasca, iar o cale mai buna de a face acest lucru decat sa aduni “crema” din Iasi nu exista.suprafata de jos acs enadani poiana teiului

Pe langa banii oferiti, vizibil mai multi decat in Iasi (vezi ce spune Bogdan Botezatu in interviul de astazi), am mai putea vorbi si despre calitatea net superioara a terenurilor. In scurta mea experienta cu fotbalul din Neamt, am putut vedea suprafete de joc excelente la Bicaz, Roznov (pe viu) si, din poze, la Poiana Teiului (vezi foto).

Startul “judetenei” nemtene a fost pentru a doua oara amanat in aceste zile, desi la inceput se vorbea despre programarea Supercupei pe data de 6 august si, respectiv, pe 13 august a primei etape a campionatului Ligii a 4-a.

Supercupa judetului Neamt s-a disputat duminica, 13 august, cu ACS Enadani Poiana Teiului in postura de castigatoare, in timp ce Liga a 4-a va incepe de pe 27 august, asta in cazul in care nu vor surveni si alte modificari pe parcurs.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<