Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Prezentarea echipei Victoria Letcani

0 Comments 📁 Liga 4 🕔17.August 2017
Prezentarea echipei Victoria Letcani

Victoria Letcani a promovat in aceasta primavara in Liga a 4-a, dupa o lupta dusa in doi cu Gloria Romanesti, in cadrul Seriei a II-a a Ligii a 5-a, Iasi. Asemeni Flacarei Erbiceni, care, anul trecut, in postura de nou-promovata, s-a intarit serios pentru a tinti spre titlu, Letcaniul l-a adoptat rapid pe Florin Croitoru si pe baietii sai, alaturi de care Steaua Magica incheia sezonul precedent pe ultima treapta a podiumului.

Victoria Letcani devine din acest an o afacere in doi: pe de o parte, primarul Stelian Turcu, responsabil cu asigurarea conditiilor de antrenament si, in general, cam tot ce tine de finante, iar pe de cealalta parte, Florin Croitoru, care raspunde de asigurarea unor rezultate direct proportionale cu investitiile realizate.

Constient fiind ca nu se poate lua la tranta cu Unirea Mircesti si Unirea Ruginoasa bazandu-se exclusiv pe tineri proveniti de la Steaua Magica, echipa care va continua sa joace in campionatul Ligii a 4-a pe “Abator”, Florin Croitoru a adus la Letcani si cativa jucatori cu experienta. Ar fi vorba, printre altii, despre Vlad Nutu, fostul stoper al campioanei Neamtului, ACS Enadani Poiana Teiului, Dan Andrei Ciobotariu (“Ciobi”) si portarul Ciprian Bargan.

Dragos Lupascu, cel care a aparat poarta Victoriei in Liga a 5-a, pare sa fie optiunea numarul 1 a antrenorului Florin Croitoru, care, din octombrie, se va putea baza si pe serviciile lui Ciprian Octavian Bargan.

Bargan a jucat foarte mult timp pentru CS Stiinta Miroslava, formatie cu care avea sa promoveze in Liga a 3-a, avandu-l antrenor pe Florin Croitoru (acum, antrenor Victoria Letcani). Tot in Iasi, portarul a mai imbracat tricoul celor de la Rapid Dumesti, echipa desfiintata intre timp, si Steaua Magica.

Apoi, s-a mutat in Republica Moldova, jucand mare parte din timp in liga a doua de peste Prut.

Ciobotariu a evoluat in Liga a 4-a ieseana pentru Viitorul Harlau, Unirea Scanteia si Stejarul Barnova. Mi-a revenit imediat in memorie cand am auzit “Ciobi” de la rezultatul important obtinut de Barnova lui Amanar in compania Erbiceniului, in primavara acestui an.

Inainte de aceasta forma de fuziune, Florin Croitoru le-a propus tuturor jucatorilor care au ajutat echipa sa promoveze un regim semiprofesionist, cu trei antrenamente saptamanale obligatorii, in conditiile in care fotbalistii adusi de la Magica se antreneaza de cinci ori pe saptamana, avand o singura zi libera. Cea de dupa meci, luni, pana se termina vacanta, respectiv miercuri, atunci cand va incepe scoala.

Despre celelalte surprize promite de Florin Croitoru, joi, cu ocazia antrenamentului de la Letcani, acolo unde au fost prezenti atat componenti ai Victoriei Letcani, cat si ai Stelei Magice, vom vorbi mai pe larg duminica dupa incheierea partidei dintre Victoria si FC Viitorul Harlau.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<