Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Colonie de ieseni si la Borca. Adi Ilie si Razvan Gorovei s-au inteles cu Bradu

0 Comments 📁 Liga 4 🕔18.August 2017
Colonie de ieseni si la Borca. Adi Ilie si Razvan Gorovei s-au inteles cu Bradu

CS Bradu Borca a disputat ieri un amical cu CS Ciurea, incheiat 5-1, in ideea conturarii lotului pe care antrenorul Florin Pintilii il va folosi in editia 2017-2018 a Ligii a 4-a. Golurile formatiei nemtene au fost marcate de Varlan, autorul unei duble, David, Hutanu si Arama.

Partida de la Ciurea a inceput fara Catalin Scrab, ramas pe margine din cauza unei accidentari. Au lipsit motivat, de asemenea, Nutzu, Lupascu, Nimerincu (Tomesti), Ioan Grigoras, Stirbets (FC), plus baietii de la futsal (Gutu, Ruxandari, etc), Pintilii bazandu-se in prima parte pe Iftimie, Adrian Ilie, Dumitru, Mosnegutu, Canciuc Budei, David (Stejarul Barnova), Gorovei, Hutanu, Varlan si Arama (Victoria Letcani). Pe parcurs a intrat si Ungureanu (Sinesti).

Razvan Gorovei, ultima data la ASU Poli in Liga a 2-a, a evoluat de curand in tricoul lui CSM Poli Iasi in “Cupa Iasului” la futsal, in timp ce Adrian Ilie, care a fost foarte aproape in vara de o revenire la Miroslava, trebuie sa isi rezolve problemele cu “cartea verde” pentru a deveni eligibil in prima etapa a campionatului, amanata pentru 27 august. Fostul stoper al Politehnicii Iasi a imbracat ultima data tricoul unei echipe germane din ligile inferioare.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<