Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Gloria Baltati furnizeaza prima surpriza a campionatului

0 Comments 📁 Liga 4 🕔20.August 2017
Gloria Baltati furnizeaza prima surpriza a campionatului

Gloria Baltati i-a stricat debutul lui Petrica Basascu pe banca Flacarei Erbiceni, in urma victoriei reusite de “gazdele” unei partide care s-a disputat la Lungani, duminica, cu incepere de la ora 10:00. Baltati s-a impus cu un sec 3-0 in fata echipei care vrea sa isi faca loc in primele 5 ale campionatului, e drept, in conditii cu totul si cu totul speciale.

Conform relatarilor primite de la fata locului, atacantul Cristi Ungureanu, usor accidentat la glezna, nu a prins cea mai buna zi, ratand din toate pozitiile, iar celalalt atacant, Bogdan Chiper, o improvizatie de-a lui Basascu pe acest post, nu a putut sa faca uitata absenta din primul “11” a lui Marian Cretu.

Flacara Erbiceni mai are de asteptat inca 3 etape pentru a beneficia de serviciile fostului atacant al celor de la CS Bradu Borca.

Gloria Baltati a transformat tot ce a avut, practic, avand un randament maxim la toate cele trei contraatacuri prinse in fata unui adversar ce rata ocazie dupa ocazie.

S-a jucat pe un teren foarte prost (Erbiceniul a fost in dezavantaj aici), dar nu e ca si cum suprafata de la Baltati ar fi fost una impecabila, iar mutarea jocului la Lungani ar fi schimbat total lucrurile.

Golurile formatiei Gloriei Baltati au fost marcate de Hutanu (1-0, 3-0) si David (2-0). Baltati a intrat cu avantaj minim la “cabine”.

Chiar daca pe multa lume a surprins acest rezultat, iar jocul nostru nu a fost unul stralucit, am avut foarte multe ocazii de a egala si poate chiar de a conduce. Greselile in defensiva si lipsa de concentrare in fata portii ne-au costat. Este totusi primul meci si privesc cu incredere spre urmatoarele etape!

Petrica Basascu, antrenor Flacara Erbiceni

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<