Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Golaiesti revine in Liga a 5-a cu o victorie clara in fata Ciurbestiului

0 Comments 📁 Liga 5 🕔20.August 2017
Golaiesti revine in Liga a 5-a cu o victorie clara in fata Ciurbestiului

Avantul Golaiesti nu a intampinat probleme pe teren propriu, duminica, in primul meci programat in cadrul Seriei I a Ligii a 5-a Iasi, dupa retragerea din esalonul superior in care promovase in primavara acestui an.

Formatia din Golaiesti a dispus cu 7-0 de AS Ciurbesti, in conditiile in care scorul a fost deschis undeva spre finalul primei reprize, pe fondul unor ocazii colosale ale gazdelor. Echipa din comuna Miroslava a trecut cu greu de jumatatea terenului pe parcursul celor 90 de minute.

Valentin Negoita a deschis festivalul de goluri de la Golaiesti cu un sut plasat, la firul ierbii, din afara careului.

Imediat dupa reluare, Vasile Cojocaru a trimis pentru 2-0. Cojocaru avea sa contribuie ulterior la victoria Avantului cu un hat-trick, celelalte doua goluri fiind marcate de optarul Golaiestului in minutele 71 si 88.

O faza ciudata s-a consumat in minutul 55, cand asistentul de pe atacul celor din Golaiesti, Andrei Matei Barabula, nu le-a acordat gazdelor un gol perfect valabil. Mingea intrase aproape un metru in poarta.

Ionut Negoita (48), Adelin Bechet (82) si Eduard Pandele (87) au inscris celelalte goluri ale formatiei care se va lupta si in acest an la suprematia Seriei I a Ligii a 5-a Iasi.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<