Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Arbitrii ieseni de Liga a 3-a vor fi testati si instruiti pentru noul sezon

0 Comments 📁 Stiri 🕔21.August 2017
Arbitrii ieseni de Liga a 3-a vor fi testati si instruiti pentru noul sezon

Timp de 3 zile, arbitrii divizionari de Liga a 3-a vor fi testati fizic si teoretic la Iasi. Incepand de astazi si pana miercuri, la Iasi, va avea loc consfatuirea arbitrilor de Liga 3. Iasul a fost ales in acest an, alaturi de Bucuresti si Cluj, sa fie centru in care vor avea loc testarile arbitrilor de Liga a 3-a.

Vor participa aproximativ 60 arbitri din intreaga tara. Iasul va avea 9 reprezentanti, dintre care 4 arbitri si 5 arbitri asistenti.

Cursurile vor fi conduse de instructori CCA: Cristian Nica (fost arbitru asistent international), Marian Salomir (fost arbitru international), Dan Monea (responsabil cu pregatirea fizica) si Liviu Ciobotariu (fost arbitru asistent de Liga 1).

In cadrul consfatuirii, arbitrilor prezenti li se vor prezenta cele mai noi modificari aduse Legilor Jocului, acestia urmand sa afle si ultimele noutati in ceea ce priveste modul de pregatire optim al unui arbitru de elita.

Ne bucuram ca Iasul a fost ales centru de desfasurare pentru unul dintre cursurile din acest an a arbitrilor de Liga 3. Sper ca oaspetii nostri sa fie multumiti de conditiile asigurate aici si colegii mei, arbitrii de Liga 3, sa se ridice la nivelul asteptarilor noastre, iar rezultatele lor sa fie la nivelul pregatirii continue si serioase pe care au facut-o inaintea inceperii acestui nou sezon.

Vlad Ciobanu, presedinte CJA Iasi

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<