Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Eroare de comunicare la Bals: Gloria Bals-Stejarul Sinesti 1-1 pe teren, 0-3 la comisii?

0 Comments 📁 Liga 4 🕔21.August 2017
Eroare de comunicare la Bals: Gloria Bals-Stejarul Sinesti 1-1 pe teren, 0-3 la comisii?

Gloria Bals a revenit cu stil in Liga a 4-a ieseana, incercand sa foloseasca doi jucatori “pe fals” in meciul de duminica, programat pe teren propriu in fata Stejarului Sinesti. Oaspetii nu au avut nevoie de foarte mult timp pentru a realiza ca in lotul Gloriei s-au scurs si cativa fotbalisti fara drept de joc, depunand contestatie inainte de meci.

Apoi, s-au inteles cu reprezentantii Gloriei Bals ca meciul sa se joace totusi, cu mentiunea ca Stejarul trebuia sa se impuna la final. Stejarul Sinesti a dominat autoritar in prima repriza, timp in care noul antrenor al echipei, Andrei Minciuna, a apelat la serviciile titularilor de drept. Dupa pauza, din cauza caldurii excesive, a decis sa introduca juniorii.

Lucrurile au decurs conform planului pana in minutul 92, dupa ce Stejarul a preluat conducerea undeva prin minutul 30 si a mai ratat cateva situatii bune de a marca. Portarul Balsului, insa, a facut minuni intre buturi si scorul s-a mentinut pana spre final, cand un copil, care probabil ca nu stia de intelegerea facuta inainte de meci, le-a stricat socotelile celor doua echipe.

Un sut de la aproximativ 35 de metri a lovit bara, iar mingea a ricosat pana la copilul ce avea sa stabileasca scorul final al unei partide asa cum numai in “judeteana” poate exista.

Varlan a marcat golul celor din Sinesti, ambele echipe fiind nevoite sa se descurce pe o temperatura de 40 de grade Celsius si o suprafata de joc sub orice critica.

In tricoul Gloriei Bals au evoluat foarte multi fotbalisti adusi din Targu Frumos.

Acum, din cauza faptului ca deznodamantul meciului a diferit de ce se stabilise initial, Gloria Bals va pierde cel mai probabil la “masa verde” cu 3-0 si, bonus, va plati in plus si o amenda catre AJF Iasi!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<