Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Prisacani-Ciortesti 3-4 | Viitorul Ciortesti tinteste promovarea in Liga a 4-a

0 Comments 📁 Liga 5 🕔21.August 2017
Prisacani-Ciortesti 3-4 | Viitorul Ciortesti tinteste promovarea in Liga a 4-a

Viitorul Ciortesti si-a manifestat la inceputul acestui sezon interesul de a promova in Liga a 4-a, echipa fiind formata la ora actuala din foarte multi ieseni (“baieti din oras”) si, din auzite, e sustinuta un sponsor capabil sa o readuca cel putin la nivelul la care a fost odata. Patimasul primar al comunei Ciortesti a fost inlocuit, asadar, cu un finantator interesat sa obtina promovarea.

Primul pas in acest sens a fost realizat ieri, cand Viitorul Ciortesti s-a impus in prelungiri pe terenul Prutului Prisacani, desi a evoluat in inferioritate numerica din minutul 58, dupa eliminarea lui Florin Bostan (cumul de cartonase).

Prutul Prisacani a preluat rapid conducerea in meci, reusind ulterior sa se distanteze la doua goluri pe tabela prin Gabriel Epure (5′) si Danut Adochici (7′). In minutul 26, Vasile Alexa a redus din diferenta transformand un penalty dictat de centralul Ciprian Aelenei. Mai mult, Ciortestiul a intrat in avantaj la vestiare, 2-3, gratie a doua executii senzationale ce au venit din partea capitanului Andrei Tonegaru (38′), urmat de Gabriel Scoica, un minut mai tarziu.

Oaspetii au ramas cu un om mai putin pe teren dupa primirea golului de 3-3 (Gabriel Epure, min 55) si, in pofida acestui aspect, pe fondul unei dominari autoritare a Prisacaniului, aveau sa dea lovitura in prelungiri, pe contraatac. Andrei Tonegaru a realizat astfel “dubla”, purtandu-si echipa spre o victorie importanta consemnata in compania unui adversar ce a fost prezent la Targu Frumos pentru barajul de promovare in Liga a 4-a!

Viitorul Ciortesti: Radu Anghel – Andrei Tonegaru, Florin Istrate, Radu Nechifor, Doru Amariei, Florin Bostan, Ilie Acojocaritei, Vasile Jurcanu, Vasile Alexa, Gabriel Scoica si Mihai Scoica.

Rezerve: Costel Parfene, Radu Albei, Nicu Buzincu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<