Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Mircesti ar putea sacrifica Cupa Romaniei in favoarea derbiului de duminica

2 Comments 📁 Stiri 🕔21.August 2017
Unirea Mircesti ar putea sacrifica Cupa Romaniei in favoarea derbiului de duminica

La doua zile distanta de victoria inregistrata in campionat, cu ocazia primei etape a Ligii a 4-a iesene, Unirea Mircesti se intoarce din nou la lucru, de aceasta data avand in fata sa un adversar mult mai valoros decat Vointa Motca. Este vorba despre Aerostar Bacau, echipa de Liga a 3-a (Seria I) ce s-a intarit serios in aceasta vara si se va bate cu Miercurea Ciuc si Otelul Galati pentru singurul loc ce asigura promovarea in Liga a 2-a. Meciul conteaza pentru al doilea tur al Cupei Romaniei, faza in care Mircesti a acces ca urmare a victoriei realizate in fata lui CSM Pascani.

In pofida zvonurilor conform carora Aerostar ar urma sa vina cu echipa a doua la Iugani, bacauanii deplaseaza titularii de drept si nu vor face compromisuri in Cupa Romaniei, desi vor debuta in noul sezon sambata, de asemenea departe de Bacau, in fieful nou-promovatei CSM Focsani.

Semne de intrebare exista insa vizavi de formula de joc pe care o va folosi Tiberiu Beceru, in conditiile in care antrenorul Mircestiului a inaintat catre AJF o solicitare de amanare a derby-ului cu Ruginoasa, programat duminica, iar presedintele Sorin Boca a raspuns negativ.

Boca nu mai vrea sa auda nici in ruptul capului de amanari, dupa razboiul din sezonul precedent dintre Flacara Erbiceni si Unirea Mircesti. Initial, acel meci a fost amanat de comun acord, pentru ca apoi sa se transforme intr-un adevarat circ, cu Mircesti invingatoare la “masa verde”.

Sincer am incercat sa amanam meciul de duminica cu Ruginoasa, tocmai in ideea de a da totul in meciul de maine. Dar ne-au refuzat si Ajf-ul, cu toate ca am depus cerere in termen, adica cu 10 zile inainte. Nici Ruginoasa nu a fost de acord cu aceasta amanare. Observ ca regulamentul este pentru unii intr-un fel, iar pentru altii, in alt fel. Asta e, daca pe domnul Boca nu-l intereseaza faptul ca noi reprezentam judetul Iasi in aceasta competitie, inseamna ca are probabil alte interese. Vom vedea maine, o sa discutam cu totii la teren si o sa vedem.

Tiberiu Beceru, antrenor Unirea Mircesti

Cu ocazia acestui meci, Cristi Rascu si alti jucatori de-ai Ruginoasei si-au manifestat interesul de a merge la Iugani pentru a “spiona” campioana. La Iugani e posibil sa ajunga si antrenorul Victoriei Letcani, Florin Croitoru.

Aerostar Bacau a intalnit in aceasta vara Victoria Letcani intr-un amical disputat la Bacau si incheiat cu victoria zdrobitoare a formatiei lui Cristi Popovici, scor 6-1.

Unirea Mircesti-Aerostar Bacau, maine, de la 17:30!

Share this article with friends

2 Comments

 1. 🕔 6:22, 22.August 2017

  Sakin

  Da, aici au dreptate si cei de la Mircesti… Nu e corect ca pentru Barnova sa accepti o solicitare de amanare, iar pentru Mircesti sa nu accepti! Asta daca a fost facuta in cele 10 zile regulamentare!

  reply comment
  • 🕔 10:47, 22.August 2017

   admin AUTHOR

   Antrenorul Mircestiului sustine ca a fost facuta inainte cu 10 zile. Nu am motive sa cred ca a fost altfel…

   reply comment

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<