Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Campioana Mircesti da primul golgeter al Ligii a 4-a, editia 2017-2018

0 Comments 📁 Liga 4 🕔22.August 2017
Campioana Mircesti da primul golgeter al Ligii a 4-a, editia 2017-2018

Andrei Chirila a fost performerul primei etape a noului sezon, unul in care Unirea Mircesti a pornit ca din pusca, dispunand pe teren propriu de Vointa Motca cu un sever 7-0.

Trei dintre golurile echipei lui Tiberiu Beceru au fost marcate de Andrei Chirila, jucator venit in aceasta vara de la formatia de Liga a 3-a CSM Pascani.

Primul gol al lui Chirila in jocurile oficiale avea sa vina chiar in poarta formatiei de la care a fost transferat in pauza. Un gol ce a cantarit enorm pentru Mircesti in obtinerea victoriei usor surprinzatoare de la Iugani contra Pascaniului. Asadar, 4 goluri marcate de mijlocasul Mircestiului in doar doua jocuri oficiale!

Singura echipa din judet pentru care a evoluat pana acum Andrei Chirila a fost Podu Iloaiei, el intorcandu-se in Romania in 2015. A urmat CSM Pascani, iar acum, Unirea Mircesti!

Junioratul l-a facut in Italia, unde a si evoluat pentru cateva echipe, ajungand sa bifeze meciuri in Serie D. Ghinionul, manifestat prin accidentari mai mult sau mai putin grave, l-a facut sa nu ajunga la un nivel superior. S-a orientat spre  Mircesti datorita prieteniei care il leaga cu cativa din componentii Unirii, stabiliti in Targu Frumos.

Odata cu venirea Mircesti, Andrei Chirila si-a propus sa ajute campioana sa-si pastreze titlul cucerit in primavara. In plan personal, acesta ar putea viza obtinerea titlului de golgeter al Ligii a 4-a, in concurenta directa cu Andrei Dandu, colegul sau de la Unirea, Enache, Apostol (Unirea Ruginoasa), Cretu si Ungureanu (Flacara Erbiceni).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<