Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

LIVETEXT | Unirea Mircesti – Aerostar Bacau 0-3 (Mircesti, fara medic, 3-0 Aerostar la masa verde)

0 Comments 📁 Liga 4, Stiri 🕔22.August 2017
LIVETEXT | Unirea Mircesti – Aerostar Bacau 0-3 (Mircesti, fara medic, 3-0 Aerostar la masa verde)

Meciul nu va mai avea loc din cauza faptului ca Unirea Mircesti s-a prezentat fara medic, iar oaspetii se impun in mod automat cu 3-0! Cele doua echipe s-au prezentat la centrul terenului, iar arbitrul a fluierat finalul!

[informatii neoficiale primite de la Iugani. revenim si cu varianta oficiala  ]

#update – gazdele nu au reusit sa aduca in timp regulamentar cel de-al doilea medic, conform informatiilor primite de la fata locului.

#update2: al doilea medic a ajuns un minut mai tarziu decat trebuia, iar arbitrul a fluierat fara probleme finalul, REGULAMENTAR, si s-a indreptat spre casa, escortat de jandarmerie.

A: Andrei Florin (Târgu Mureş – Mureş) A1: Arusoaiei Ovidiu (Piatra Neamţ – Neamţ), A2: Cosma Florin Mihai (Piatra Neamţ – Neamţ)

Aproximativ 200 de oameni urmaresc de la marginea terenului meciul din turul II al Cupei Romaniei. O asistenta generoasa venita si pe fondul faptului ca in aceasta perioada sunt zilele comunei Mircesti.

(18:50) 1. Incepe partida de la Iugani!

Unirea Mircesti: Nacuta –  Darea, Dragota, Chelaru, Radu, Atanasoaie, Bucovanu, Puscasu, Ursuleasa, Chirila, Dandu.

Rezerve: Nour, Gaciu, Ghiorghica, Garbea, Beceru, Valeanu, Cruceanu.

Aerostar Bacau: Haraguta – Mihalachioaie, Mihaes, Dima, Strat, Adascalitei, Chirila Ionut, Sahru, Artene, Vraciu, Tudorache.

Rezerve: Albescu, Istrate, Ichim, Honea, Oanea, Buciuman, Gheorghiu.

Pe aceasta pagina, incepand cu 17:30, veti gasi in format livetext cele mai importante faze ale jocului de la Iugani, Unirea Mircesti-Aerostar Bacau, din cadrul turului II al Cupei Romaniei.

16:38. Mesajul transmis de arbitrul Valentin Lungu lui Tiberiu Beceru, in dimineata meciului: “Hai, Unirea! Vreau victorie!”

16:30. Fiind zi de lucru, echipa gazda inca nu a reusit sa se adune pana la aceasta ora pentru a se face foaia de joc. Revin cu echipele de start!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<