Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

O noua etapa, acelasi obiectiv: obtinerea primei victorii in Liga a 2-a!

0 Comments 📁 Liga 2 🕔23.August 2017
O noua etapa, acelasi obiectiv: obtinerea primei victorii in Liga a 2-a!

Stiinta Miroslava intalneste astazi, in Copou, Chindia Targoviste, intr-un meci din cadrul etapei a 4-a a ligii secunde (etapa intermediara) si are ca principal obiectiv inregistrarea primului succes, potrivit declaratiilor oferite de antrenorul Cristi Ungureanu in cadrul conferintei de presa organizate in aceste zile.

Daca in avancronica meciului precedent “pedalam” pe o posibila schimbare a portarului Raul Avram, de aceasta data am informatii cum ca Ungureanu va apela la serviciile experimentatului Andrei Saritanu in flancul drept al apararii, dupa ce Silviu Cerneutanu nu a fost inclus in lotul de “18” pentru disputa cu Chindia.

In locul acestuia au fost adusi jucatori de profil ofensiv pe banca, drept principale solutii la care antrenorul Miroslavei ar putea recurge pe parcursul celor 90 de minute.

Cu o medie de 3 goluri primite pe meci, Stiinta Miroslava se prezinta astazi in fata unui adversar ce a acumulat deja 4 puncte in clasamentul Ligii a 2-a si care vine pe “Emil Alexandrescu” pentru a mai obtine cel putin un egal, in masura in care intalneste o nou-promovata.

Chindia este echipa mai inchegata, iar daca atacul Miroslavei nu va penetra mai bine decat a facut-o in primele trei etape  (“Am avut multe ocazii. Mai îngrijorat decât faza defensivă sunt de atac, pentru că ne creăm foarte multe ocazii şi nu reuşim să marcăm” – Ungureanu) primele 3 puncte ale Stiintei in esalonul secund s-ar putea lasa asteptate pana cel putin in etapa de weekend, cand iesenii merg la Bucuresti pentru confruntarea cu Metaloglobus.

FOTO: Catalin Ghitescu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<