Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica meciului Prutul Prisacani-Avantul Golaiesti

0 Comments 📁 Liga 5 🕔25.August 2017
Avancronica meciului Prutul Prisacani-Avantul Golaiesti

Prutul Prisacani si Avantul Golaiesti, cele mai bune echipe ale sezonului precedent din Seria I a Ligii a 5-a, se reintalnesc, sambata, de la 12:00, intr-un meci din cadrul etapei a 2-a.

Golaiesti vine in postura de prim lider al campionatului, dupa acel 7-0 obtinut acasa cu AS Ciurbesti, duminica trecuta, in timp ce Prutul va cauta sa puncteze, la randul ei, in incercarea de a sterge impresia lasata in meciul cu Viitorul Ciortesti.

Prutul a pierdut in mod surprinzator cu 4-3 in fata Ciortestiului, pe fondul unei superioritati numerice ce data inca din minutul 58. Un contraatac venit in ultimele minute a deturnat punctele spre Ciortesti.

Partida de sambata reprezinta o buna ocazie pentru cei de la Avantul Golaiesti de a se afisa in noul echipament de joc, iar duminicapetarla.ro va fi la Prisacani pentru a acoperi unul dintre derby-urile Seriei I ale Ligii a 5-a.

Cu un an in urma, mai exact pe 21 august 2016, Avantul Golaiesti pierdea spectaculos, scor 3-2, pe terenul din Prisacani. In retur, Golaiestiul lui Tamazlacaru isi lua revansa printr-un 4-1 cu ajutorul caruia prelua sefia clasamentului si se detasa ulterior in frunte, promovand in Liga a 4-a de pe prima pozitie.

Vlad Trifan va conduce meciul la centru, asistat la cele doua linii de Iulian Contofan si Vladut Hriscu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<