Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Festival de goluri la Prisacani: 3-6 intre Prutul si Avantul Golaiesti, de zilele comunei

0 Comments 📁 Liga 5 🕔26.August 2017
Festival de goluri la Prisacani: 3-6 intre Prutul si Avantul Golaiesti, de zilele comunei

Prutul Prisacani este departe de echipa care, anul trecut, reusea sa se califice la barajul de promovare in Liga a 4-a, disputand meci decisiv cu Moldova Cristesti. O parte din baieti, in frunte cu Lucian Chiper, a optat pentru Flacara Erbiceni, in timp ce altii au ales sa plece de la Prisacani spre alte directii. Drept urmare, Prutul de astazi a fost format din fotbalistii ce faceau parte din vechea garda si o alta parte venita de la Costuleni, echipa desfiintata intre timp.

Avantul Golaiesti a ramas in aceeasi formula, avand sanse foarte mari la castigarea Seriei I a Ligii a 5-a dupa doua victorii in tot atatea meciuri si golaveraj 13-3.

Valentin Negoita a dat tonul, in minutul 4, la ceea ce parea sa fie un galop de sanatate pentru echipa oaspete. Negoita a scapat singur spre poarta si l-a invins pe emotivul portar al Prisacaniului, care se face vinovat de primirea catorva goluri in aceasta dupa amiaza.

In mod neanuntat, ba chiar pe fondul unor ocazii mari ale Golaiestiului, Prutul a revenit in joc prin doua goluri marcate intr-un interval de 3-4 minute. Alexandru Popa (19) a inscris cu un sut plasat din lateral-stanga, pentru ca Ionut Iftimi, trei minute mai tarziu, sa-l invinga pe portarul advers cu o lovitura de cap plasata din apropiere.

Momentul cheie al intalnirii de la Prisacani s-a consumat cu putin timp inainte de pauza: Golaiesti a scapat pe contraatac, iar capitanul Prutului, Bogdan Vasilache, a comis fault in postura de ultim aparator, obligandu-l pe centralul Vlad Trifan sa scoata din buzunar cartonasul rosu.

La ultima faza a primei reprize, Vasile Cojocaru a restabilit egalitatea, 2-2. Tot el, in minutul 51, a readus-o in avantaj pe Avantul, care incepea sa forteze din ce in ce mai mult.

Ultimele patru goluri ale partidei s-au inscris spre final, dupa ce Eduard Pandele a realizat dubla in minutele 79 si 81, urmat de Bogdan Lupu (84). Scorul final fost adus de un autogol (Mihai Hodorog), in minutul 86.

Vasile Cojocaru (foto) este cel mai important marcator al Avantului Golaiesti: hat-trick, acasa, cu AS Ciurbesti si “dubla” in deplasarea de la Prutul Prisacani.

Avantul Golaiesti ramane (probabil) si dupa aceasta etapa liderul incontestabil al clasamentului Seriei 1 a Ligii a 5-a (6 puncte, golaveraj 13-3), in timp ce Prutul Prisacani asteapta intariri pentru a trece cu bine peste cele doua esecuri consemnate in debutul stagiunii 2017/18 (Prisacani-Ciortesti 3-4, Prisacani-Golaiesti 3-6).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<