Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Au batut Erbiceniul, dar s-au inCURCAt de Steaua Magica

0 Comments 📁 Liga 4 🕔28.August 2017
Au batut Erbiceniul, dar s-au inCURCAt de Steaua Magica

Steaua Magica a reusit un nou rezultat notabil in campionat, duminica, invingand Gloria Baltati cu scorul de 2-1. In prima etapa, elevii lui Daniel Curca au scos un egal pe terenul de la Lungani, 1-1 cu Viitorul.

Spre deosebire de meciul din etapa precedenta, Steaua Magica a avut un start curajos de meci, presarat de cateva ocazii mari de gol. Alex Tataru a irosit o situatie buna de a marca pentru formatia gazda.

Undeva la mijlocul primei reprize, Steaua Magica s-a desprins de Baltati prin golul inscris de Alex. Egalarea a venit inainte de pauza, in urma unui contraatac letal al Gloriei Baltati, coroborat cu greselile in lant aparute in defensiva Stelei.

Golul victoriei a fost, de fapt, un autogol ce a survenit in urma unei centrari.

Sunt foarte multumit de cum au reactionat elevii mei dupa primirea golului egalizator. Au inteles ca fara ambitie si sacrifii nu se poate castiga acest meci. Tin sa le multumesc pentru daruirea cu care s-au batut pentru fiecare balon. Le multumesc, de asemenea, suporterilor si parintilor care i-au incurajat pe baieti pe tot parcursul partidei. Dorim sa avem continuitate in rezultate si sper ca forma buna pe care o traversam sa fie prezenta inca doua-trei etape de acum incolo!

Daniel Curca, antrenor AS Steaua Magica

Jucatori folositi de AS Steaua Magica: Calin Serban (portar), Capraru, Paraschiv, Corlateanu, Larion, Oncica, Bordeianu, Lucan, Simionica, Marincean, Tataru, Panzaru, Costin Matasel si Sava.

FOTO: Mihai Onica.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<