Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

CJA Iasi organizeaza cursuri de formare arbitri pentru fotbal

0 Comments 📁 Stiri 🕔30.August 2017
CJA Iasi organizeaza cursuri de formare arbitri pentru fotbal

Din data de 15 septembrie, Comisia Judeteana a Arbitrilor Iasi organizeaza un nou curs de formare arbitri de fotbal. Inscrierile se pot face la sediul AJF Iasi, in spatele tribunei oficiale a stadionului Emil Alexandrescu (Copou). Cursul va incepe in data de 15 septembrie si va dura aproximativ o luna.

La precedentul curs organizat de CJA Iasi, s-au inscris 25 de tineri, baieti si fete (cu varste cuprinse intre 14 si 25 de ani), care isi continua si in prezent activitatea de arbitraj.

Cursul va consta in parcurgerea regulamentului jocului de fotbal (Legile Jocului), teme practice si vizionari video pentru o mai buna intelegere a principiilor teoretice.

 

 

“Din 15 septembrie initiem un nou curs de formare pentru arbitri. Pana la acest moment avem deja 6 tineri inscrisi. Sper ca pana la data startului cursului sa egalam numarul de participanti de anul trecut.”

Vlad Ciobanu, presedinte CJA Iasi

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<