Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

CSM Pascani pierde la scor cu Sporting Liesti

0 Comments 📁 Liga 3 🕔02.September 2017
CSM Pascani pierde la scor cu Sporting Liesti

Sporting Liesti-CSM Pascani 4-0

Zaharia a deschis scorul pentru formatia gazda printr-un sut bine plasat din afara careului, de la aproximativ 20 de metri. Apoi, Ionut Constantinescu a stabilit scorul pauzei, 2-0, profitand de o respingere in fata a portarului Cosmin Anton.

Pe fondul unei dominari totale a Liestiului, Sporting a mai punctat in doua randuri dupa revenirea de la vestiare. Ionut Constantinescu a inscris cu capul dintr-un corner acordat de Ovidiu Robu.

Ionut Iancu a pus capat chinului pascanenilor, 4-0, la capatul unei combinatii frumoase finalizate cu sut splendid la coltul lung, din marginea careului mare.

CSM Pascani se afla la a doua infrangere consecutiva, dupa ce in prima etapa a cedat fara drept de apel in fata brasovenilor de la CS Olimpic Cetate Rasnov, scor 4-1.

Galatenii de la CS Sporting Liesti au pornit in noul sezon al Ligii a 3-a cu o depunctare de 6 puncte, handicap pe care au reusit sa il acopere gratie punctelor acumulate astazi si, saptamana trecuta, in deplasarea de la nou-promovata Sanatatea Darabani, scor 2-1.

Sporting Liesti: Vadeanu – Zaharia, Bursuc, Iancu, Preda, Stancu, Dumitru, Constantinescu, Mihu, Munchiu, Manea.

Rezerve: Vicol, Lovin, Adamache, Blanaru, Coman, Filimon si Cana.

CSM Pascani: Anton – Ungureanu, Corniciuc, Hutanu Ioan, Hutanu Alin, Nutescu, Ungurenasu, Patrascu, Ichim, Ignea, Macovei.

Rezerve: Dragan – Balasa, Maciu, Diaconescu, Peptanaru, Babata si Rusu.

Arbitri: Ovidiu Robu (Popesti Leordeni), Cristian Mandita (Tunari) si Mihai Baltatu (Buftea). Observatori: Petrea Carlig (Tulcea) si Ionel Munteanu (Bacau)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<