Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Un nou meci intre doua pretendente la titlu: Letcani vs Ruginoasa!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔02.September 2017
Un nou meci intre doua pretendente la titlu: Letcani vs Ruginoasa!

Finalul acestei saptamani programeaza un nou derby in Liga a 4-a ieseana, acolo unde se vor intalni Victoria Letcani si Unirea Ruginoasa, in cel mai important duel al etapei a 3-a. Victoria Letcani este lider cu maximum de puncte, in timp ce oaspetii de la Ruginoasa, cu un meci mai putin disputat (restanta cu CS Stejarul Barnova), stau pe locul 11.

Etapa trecuta, Victoria Letcani a trecut cu 5-1 de Vointa Motca in deplasare, in timp ce Unirea Ruginoasa a remizat alb, “acasa”, in fata campioanei Unirea Mircesti.

Victoria Letcani

Letcaniul condus de Florin Croitoru se bazeaza, incepand de saptamana trecuta, pe serviciile lui Mihai Vatavu (fost jucator de Liga a 2-a la FC Botosani), in lotul nou-promovatei fiind inclus, incepand din aceasta etapa, si stoperul Darius Pusca (vezi AICI mai multe detalii).

Victoria Letcani a inregistrat doua victorii la pas in primele doua runde (4-0 cu Viitorul Harlau si 5-1 in deplasarea de la Motca), iar acum asteapta minim un rezultat de egalitate in derby-ul de duminica.

Antrenorul gazdelor, Florin Croitoru, s-a rezumat la urmatoarea declaratie: “vreau sa fie un meci frumos si fara incidente”.

Unirea Ruginoasa

Ruginoasa, dimpotriva, a pierdut de curand doi jucatori, si ii numim aici pe Marian Alexii, respectiv Marius Pasniciuc. Ambii au semnat cu Stejarul Sinesti. De asemenea, Razvan Melinte a plecat in Italia.

Cu toate acestea, Costel Cerneutanu are la dispozitie o echipa competitiva pe care se poate baza in aceasta noua runda a Ligii a 4-a iesene, de la care poate cere sa ii aduca prima victorie a sezonului.

Va fi un meci foarte dificil, in care avem nevoie de alta atitudine daca dorim sa castigam. Letcani au o echipa foarte buna, cu un antrenor care stie ce vrea de la fotbal. Va fi o confruntare intre doua echipe care practica un joc frumos ofensiv, dar tinand cont de experienta jucatorilor mei, sper sa ne impunem duminica!

Costel Cerneutanu, antrenor Unirea Ruginoasa

Un succes la Letcani ar sterge cu buretele ce s-a intamplat in urma cu o saptamana, cand, desi a avut om in plus mai bine de o ora, Ruginoasa s-a ales doar cu un punct in fata Unirii Mircesti.

 

Ultimul duel dintre Steaua Magica (acum, 80% din Victoria Letcani) si Unirea Ruginoasa, consumat pe Abator, a fost transat in favoarea gazdelor de atunci. Prin prisma acelui rezultat, merg mai departe si spun ca e de urmarit si acum modul in care se va misca Ruginoasa in fata unor fotbalisti ce se antreneaza in regim profesionist (5 antrenamente pe saptamana) sau semiprofesionist (3 antrenamente obligatorii), pe o temperatura de +30 grade Celsius!

Arbitri

Ciprian Aelenei va conduce la centru confruntarea dintre Victoria Letcani si Unirea Ruginoasa, ajutat la cele doua linii de Cosmin Ciuban si Andrei Diaconu. Observator a fost desemnata Petronela Anitoaei.

Pe site veti gasi LIVETEXT cele mai importante faze, dimpreuna cu o galerie foto ce va fi postata pe pagina oficiala a Unirii Ruginoasa, plus rezumat video, declaratii si multe alte materiale prin intermediul carora vom diseca derby-ul de la Letcani.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<