Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Moldova Cristesti si-a zdrobit rivala, 6-1, in derby-ul zonei Pascani

0 Comments 📁 Liga 4 🕔03.September 2017
Moldova Cristesti si-a zdrobit rivala, 6-1, in derby-ul zonei Pascani

Nou-promovata Moldova Cristesti a obtinut prima victorie a sezonului, dupa doua etape in care acumulase un singur punct in clasament, invingand la scor rivala de-o viata, Vointa Motca, scor 6-1, intr-un joc in care cele doua formatii au fost preocupate sa practice un fotbal cat mai bun, fara a se inregistra incidente pe teren sau in afara lui.

Echipa antrenata de Stefan Valeriu Amuhaia a controlat meciul de la inceput pana la sfarsit, putine fiind momentele in care s-a pus problema invingatoarei.

In jur de 300 de oameni au luat loc tribunele stadionului din Cristesti, acestia avand ce vedea pe teren: 7 goluri marcate in 90 de minute si multe alte ocazii la cele doua porti.

Robert Stefan a inscris doua goluri pentru formatia Moldova Cristesti, echipa pentru care evolueaza in ciuda faptului ca el este stabilit in Motca. Pentru gazde au mai punctat Gabriel Scripca, Adrian Gurzun, Alin Dumitrica si Alin Morosanu.

Felicit suporterii nostri pentru atmosfera creata si ii asteptam sa vina sa ne sustina si la urmatoarele meciuri. Ma bucur foarte mult de sportivitatea aratata pe teren de cele doua formatii, tinand cont ca nu s-a aratat nici macar un cartonas galben pe parcursul celor 90 de minute, lucru nemaiintalnit in istoria derbiurilor dintre Cristesti si Motca.

Stefan Valeriu Amuhaia, antrenor Moldova Cristesti

Vointa Motca se inscrie astfel cu sanse mari in lupta pentru evitarea retrogradarii, fiind greu de crezut ca va izbuti acest lucru daca nu remediaza situatia din temelii, in timp ce Cristesti, avand in lot cativa jucatori de calitate, se poate indeparta de la o etapa la alta de zona minata a clasamentului.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<