Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Sinestiul castiga duelul “Stejarilor” Ligii a 4-a iesene

0 Comments 📁 Liga 4 🕔03.September 2017
Sinestiul castiga duelul “Stejarilor” Ligii a 4-a iesene

Stejarul Sinesti ramane neinvinsa in aceasta editie de campionat, dupa un debut mai putin fericit la Bals, 1-1, victorie cu Tomesti si, astazi, un 4-2 obtinut in deplasarea de la Stejarul Barnova. Echipa lui Paul Paftala a acumulat tot atatea puncte cate a facut si campioana Mircesti, in conditiile in care cele doua vor da piept, duminica viitoare, la Sinesti, in cel mai ofertant joc al rundei.

Evolutia scorului

0-1 Paul Paftala, min 29
0-2 Marian Varlan, min 58
0-3 Vlad Gafton, min 60
1-3 Daniel Dianu, min 87
1-4 Ionut Iacob, min 90
2-4 Marius Strateciuc, min 90+4

Stejarul Sinesti a deschis scorul tocmai prin Paul Paftala, si nu oricum, ci printr-un sut fantastic, din lovitura libera, de la peste 30 de metri. Mingea sutata de “patronul” Sinestiului s-a oprit direct in vinclu!

Prima reusita a celor de la Stejarul Barnova a venit dintr-o lovitura de pedeapsa.

Centralul Vlad Trifan a acordat pe parcursul intalnirii 7 galbene, din care 3 pentru gazde si 4 pentru echipa vizitatoare. Toate au fost scoase din buzunar pentru atacuri imprudente, semn ca atat Barnova, cat si Sinesti, au recurs la un fotbal de angajament, fara intreruperi insa.

Comparativ cu editia precedenta de campionat, Barnova si Sinesti par slabite si e de urmarit cum va gandi Andrei Minciuna meciul din urmatoarea runda, pentru a stopa campioana.

In ciuda faptului ca a fost trecut in raportul de joc, Andrei Minciuna a lipsit de la acest meci. Lucru valabil si pentru stoperul Marian Alexii, recent transferat de la Ruginoasa. Alexii a suferit de curand o operatie la ochi si mai are nevoie de ceva timp pentru a revenii pe “tarlalele” Ligii a 4-a iesene.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<