Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Contesti-Miroslovesti 1-1. Recolta Contesti cauta in continuare prima victorie a sezonului

0 Comments 📁 Liga 5 🕔04.September 2017
Contesti-Miroslovesti 1-1. Recolta Contesti cauta in continuare prima victorie a sezonului

Recolta Contesti nu a reusit nici in aceasta etapa sa isi treaca in cont prima victorie a sezonului, in fata Biruintei Miroslovesti, scor final 1-1.

Nistor Mihai a deschis scorul pentru formatia gazda, in minutul 17. Contesti a condus minute bune, contestand golul egalizator pentru un presupus ofsaid in care s-ar fi aflat Madalin Cimpoesu.

Asadar, Cimpoesu a restabilit egalitatea in minutul 71 printr-o reluare simpla din fata portii adverse.

Chiar si in aceste conditii, Recolta putea pune mana pe toate cele 3 puncte, cu cinci minute inainte de final, cand a avut gol anulat pentru fault comis de unul dintre atacanti asupra portarului Apostol.

Recolta Contesti-Biruinta Miroslovesti 1-1 a fost un meci greu de tinut in frau de arbitri, daca e sa luam in considerare faptul ca atat reprezentantii gazdelor, cat si cei ai oaspetilor, plus oamenii veniti la teren, au pus presiune asupra brigazii conduse de Catalin Lamatic, ajutat la cele doua tuse de Andrei Mocanu si Robert Bruma.

Cu 2 puncte acumulate in primele 4 etape, Recolta Contesti ocupa pozitia a 12-a in clasamentul Seriei III, doar NG Topile si CSM II Pascani, fiecare cu cate un punct, avand o situatie mai putin placuta in acest start de sezon.

Biruinta Miroslovesti, echipa care a refuzat sa mearga in Liga a 4-a, cu o linie de clasament 1-2-1 si golaveraj negativ (5-7), se afla pozitionata undeva la mijlocul ierarhiei Ligii a 5-a, Seria III.

Recolta Contesti: Rosu, Chiperi, Nistor, Ungureanu, Miron, Doroftei, Dibu, Nistor, Olaru, Pristavu, Olaru D.

Rezerve: Nistor Razvan, Rosca, Doroftei M., Lazaroaia, Jalavu.

Biruinta Miroslovesti: Apostol, Grumazescu, Cornea, Cimpoesu, Tacu, Bran, Ciubotariu, Padurariu, Tibulca, Apostol Razvan, Maciu.

Rezerve: Foca, Cojocaru, Padurariu L., Ionescu, Barsan.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<