Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Curca muta inspirat la pauza si Secara cu 3 puncte de la Bals

0 Comments 📁 Liga 4 🕔04.September 2017
Curca muta inspirat la pauza si Secara cu 3 puncte de la Bals

Steaua Magica a obtinut o noua victorie in campionat, 4-1 la Bals, si poate fi scoasa pentru moment din “hora” formatiilor care se vor bate in acest sezon pentru evitarea retrogradarii din Liga a 4-a.

Prima parte a jocului de la Bals a fost una echilibrata, cele doua echipe fiind angajate in dueluri ce s-au consumat cu precadere la mijlocul terenului. Fundasii si-au facut treaba cu brio, reusind pana la pauza sa anihileze orice atac al echipei adverse.

Liviu Simionica (Steaua Magica) a irosit singura ocazie notabila a primei parti, dupa o pasa de exceptie receptionata de la atacantul Alex Tataru. Simionica a ratat singur cu portarul (s-a pripit in momentul finalizarii, iar Viorel Ibrian – portarul gazdelor – a cules aplauze din partea coechipierilor), iar Gloria Bals si Steaua Magica au intrat pe picior de egalitate la vestiare.

Istoria meciului de la Bals s-a scris inainte de inceperea reprizei a doua, atunci cand Dan Curca, antrenorul Stelei, a operat o modificare ce avea sa ii aduca victoria pe un teren greu, ce poate fi privit ca un handicap pentru talentatii tineri pe care ii pregateste.

Dragos Secara i-a luat locul lui Liviu Simionica si n-a avut nevoie de foarte mult timp pentru a face ravagii in flancul stang al atacului “magicienilor”.

Intr-un interval de doar 7 minute, Steaua Magica duce scorul la 0-3: Dorin Sadosche (52), urmat de Alex Tataru, un minut mai tarziu. Oaspetii au scapat pe o contra, iar portarul Balsului nu a mai avut replica in fata a trei adversari. Tataru a indeplinit o formalitate, 0-2, moment in care titularul postului de portar de la gazde, Viorel Ibrian a solicitat inlocuire pe fondul unor reprosuri. Intre buturi a aparut Andrei Ibrian.

In minutul 59, Gabriel Bordeianu (capitan Steaua Magica) l-a invins de A. Ibrian cu un sut puternic de la limita careului mare.

Ultimul gol al Stelei a fost inscris de Sadosche, in minutul 82, printr-o lovitura de cap precisa.

Golul de onoare al Gloriei Bals a venit in prelungiri de la omul care a ingropat Sinestiul lui Paftala. Ionut Hatmanu a fructificat o lovitura de colt a gazdelor, stabilind scorul final, 1-4!

Steaua Magica: Movila – Lucan, Raveica, Corlateanu, Larion, Bordeianu, Paraschiv, Simionica, Marincean St., Sadosche, Tataru.

Rezerve: Serban, Oncica, Secara, Sima, Capraru, Costin, Matajel.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<