Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Genotur Belcesti pierde la scor de forfait intalnirea cu AS Poly 2014 Iasi

0 Comments 📁 Liga 5 🕔04.September 2017
Genotur Belcesti pierde la scor de forfait intalnirea cu AS Poly 2014 Iasi

Genotur Belcesti a revenit in fotbalul iesean cu o victorie, insa a continuat prost, pierzand in ultimele doua etape ale Ligii a 5-a, Seria II. Duminica, echipa lui Tudor Birladeanu a cedat cu 0-3 in fata lui AS Poly 2014 Iasi, toate golurile fiind marcate in ultimul sfert de ora al partidei arbitrate de Iacob Giorgel, asistat la cele doua linii de Andrei Filia si Ionut Rosu.

La meciul din cadrul etapei a 3-a a Seriei II au asistat intre 200 si 300 de spectatori, adunati in preajma unui teren partial ingradit, unde a rasunat in boxa imnul national al Romaniei.

Terenul de la Belcesti este recunoscut pentru problemele pe care le-a prezentat de-a lungul timpului, si ma refer aici in mod special la suprafata de joc. Asa se va intampla si in acest prim sezon de la revenire, imediat dupa ce vor incepe ploile de toamna!

Echipa gazda a avut o dorinta foarte mare de a castiga, pentru a spala din impresia lasata in urma cu o saptamana, insa a dat peste un adversar experimentat, superior valoric, care a “muscat” in minutele de final. In trei randuri – minutele 78 (Nelu Asandulesei), 85 si 90 (dubla Iulius Vasilache).

Cei mai buni oameni ai Belcestiului au fost portarul Cosmin Birladeanu si Catalin Corobuta (nascut in 1976). Acestia au facut in cateva randuri ca diferenta de pe tabela sa nu fie si mai mare.

Publicul numeros nu a creat probleme, incurajandu-i pe favoriti si cerandu-le pana la ultimul fluier macar un gol in poarta lui Achitei.

Alte detalii de culoare: atat gazdelor, cat si oaspetilor nu le sunt puse la dispozitie vestiare. Doar arbitrii sunt privilegiati, acestia schimbandu-se intr-un fost sediu de partid.

Genotur Belcesti: Birladeanu, Dorneanu, Antoniu, Birladeanu K., Corobuta, Ciobanu, Stoica, Anghel, Mihaila, Manolache, Corobuta P.

Rezerve: Birladeanu T., Tanasa Neculai, Formagiu, Bargan, Pascanu, Popescu.

AS Poly 2014 Iasi: Achitei – Alexoae, Chiriac, Vasilache, Grecu, Carare, Protea, Seserman, Gherasim, Asandulesei, Vasluianu.

Rezerve: Iacomi, Grumezescu, Dragoi.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<