Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Reveniri in “judeteana: Sinescu, la Letcani. Carja si Valeanu, tot mai aproape de Iugani

0 Comments 📁 Liga 4 🕔06.September 2017
Reveniri in “judeteana: Sinescu, la Letcani. Carja si Valeanu, tot mai aproape de Iugani

Florin Croitoru a pornit in noul sezon al Ligii a 4-a fara una dintre cele mai importante piese ale sale, Andy Sinescu, plecat in Israel pentru probe de joc la o echipa de liga secunda. Andy a dat un randament bun acolo, insuficient insa pentru a fi pastrat. Cel mai probabil, insa, acesta se va intoarce in iarna pentru a-si incerca din nou norocul.

Fotbalistul Victoriei Letcani a ajuns in tara martea trecuta si a primit “interzis” din partea antrenorului la postari pe Facebook, pentru a nu putea fi depistat inainte de derby. A postat in schimb pe Instagram, acolo unde nu activez si nici nu am avut inspiratia de a-l cauta 🙂

Astfel, in ziua meciului, Sinescu a aparut la terenul din Letcani si a fost inclus in primul “11” aliniat de Florin Croitoru pentru primul derby al sezonului. Mai mult, a provocat si autogolul de 2-0 al lui Nicolae Azaharioaei (vezi foto).

De momentul revenirii se apropie si doi dintre jucatorii importanti ai campioanei Unirea Mircesti, Codrut Carja si Bogdan Valeanu, ambii fiind plecati in strainatate. Tiberiu Beceru a fost nevoit sa se descurce fara cei doi, in conditiile in care a avut si un meci foarte important la Ruginoasa, de unde a obtinut maximum posibil tinand cont de imprejurarile in care s-a consumat acel meci. Om eliminat din minutul 23 si, dupa cum spuneam, doi jucatori foarte valorosi ce nu au putut fi inclusi in lotul de “18” deplasat la Ruginoasa.

Echipa utilizata de Beceru in victoria cu 9-1 impotriva lui CS Ciurea: Nacuta – Darea, Beceru, Chelaru, Radu, Atanasoaie, Puscasu, Ursuleasa, Garbea, Cruceanu, Dandu.

Rezerve: Gaciu, Bucovanu, Codreanu, Nour, Dragota si Ghiorghica.

Merita mentionat si faptul ca, din etapa a 5-a, in care este programata confruntarea dintre Unirea Mircesti si Flacara Erbiceni, oaspetii il vor putea folosi si pe Marian Cretu. Atacantul Erbiceniului a fost suspendat 6 etape de AJF Neamt. In doua meciuri a stat pe bara la CS Bradu Borca, fosta sa echipa, iar la Erbiceni a mai avut de ispasit inca 4 etape.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<