Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

LIGA 5 | Avancronica etapelor a 4-a (Seria I, II) si a 5-a (Seria III)

2 Comments 📁 Liga 5 🕔08.September 2017
LIGA 5 | Avancronica etapelor a 4-a (Seria I, II) si a 5-a (Seria III)

Vointa Voinesti-Avantul Golaiesti, Fulgerul Tibanesti 2016-Viitorul Ciortesti, AS Holboca-Genotur Belcesti, AS Poly 2014 Iasi-C. Press Gropnita, Viitorul Plugari-Vointa Bivolari, A.S.S. Zimbru Boureni-Unirea Al. I. Cuza, CSM II Pascani-Avantul Todiresti si Progresul Deleni-Recolta Contesti sunt cele mai importante meciuri de Liga a 5-a programate in aceasta duminica.

Seria I

Etapa a 4-a se anunta a fi una deosebit de interesanta in Seria I, tinand cont ca primele patru clasate se intalnesc in meciuri directe ce vor avea loc la Voinesti, respectiv Tibanesti. Avantul Golaiesti are primul test cu adevarat important, in deplasarea la Voinesti, dupa ce AS Ciurbesti si Vointa Motca nu au putut tine pasul cu baietii lui Tamazlacaru, iar Prutul Prisacani s-a prezentat cu o echipa incropita.

Vointa Voinesti a plecat invinsa de la Ciortesti, 2-0, cu mentiunea ca norocul a fost de partea gazdelor, pe fondul unui joc echilibrat in care poate ca un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil. Daca va fi mai clara in fata portii adverse, Voinestiul ar putea avea ceva de spus in oprirea Golaiestiului spre pastrarea primului loc in clasament si dupa aceasta etapa!

Fulgerul Tibanesti 2016 intalneste Viitorul Ciortesti, cea de-a doua echipa cu maximum de puncte in primele trei etape ale sezonului. Gazdele de duminica ar putea atinge, la randul lor, pragul de 9 puncte daca isi vor castiga restanta din prima etapa cu AS Tutora. Viitorul Ciortesti vizeaza una dintre primele doua pozitii si isi propune sa plece neinvinsa de la Tibanesti.

PROGRAMUL COMPLET AL ETAPEI A 4-A

Vointa Voinesti – Avantul Golaiesti
Fulgerul Tibanesti 2016 – Viitorul Ciortesti
AS Ciurbesti – Astra Raducaneni
AS Tutora – Unirea Tibana
Vointa Bosia – Prutul Prisacani

Seria II

Egalul cu Vointa Bivolari, din etapa a 2-a, scor 3-3, a impins-o pe AS Holboca in spatele primelor doua clasate (Viitorul Plugari si AS Poly 2014 Iasi). Holboca vine totusi cu un moral bun dupa cel 4-3 consemnat in deplasarea de la Braesti, si poate profita de forma slaba in care se afla Genotur Belcesti. Echipa vizitatoare a facut un mare pas in spate de la obiectivul declarat cu jumatate de gura, promovarea, iar duminica s-ar putea indeparta si mai mult de locul 1 daca va ceda puncte in aceasta deplasare.

AS Poly 2014 Iasi-C. Press Gropnita si Viitorul Plugari-Vointa Bivolari sunt alte doua jocuri cu implicatii in varful ierarhiei si de la care vom reveni cu marcatori si alte impresii.

PROGRAMUL COMPLET AL ETAPEI A 4-A

AS Holboca – Genotur Belcesti
AS Poly 2014 Iasi – Construct Press Gropnita
Viitorul Plugari – Vointa Bivolari
Gloria Romanesti – AFC Movileni
ACS Sportul Studentesc Iasi – Viitorul Braesti

Seria III

Etapa a 5-a a Seriei a III-a (zona Pascani) incepe cu ASS Zimbru Boureni si Avantul Todiresti in postura de ocupante a primelor doua locuri si cu maximum de puncte. Boureniul sta o idee mai bine la golaveraj (17-5 v 15-5) si are meci in deplasare la Unirea Al. I. Cuza. De un adversar accesibil are parte si Todiresti, in conditiile in care se va deplasa la Pascani pentru jocul impotriva echipei a doua a CSM-ului.

Progresul Deleni-Recolta Contesti este, iarasi, o confruntare cu implicatii la varf, dupa ce gazdele au inregistrat o singura infrangere pana acum si trei victorii. Deleniul are cel mai bun atac din serie, cu o medie de fix 4.5 goluri marcate per meci!

PROGRAMUL COMPLET AL ETAPEI A 5-A

CSM II Pascani – Avantul Todiresti
Viitorul Muncel – NG Topile
Siretul Stolniceni-Prajescu – Viitorul 2014 Halaucesti
Unirea Al. I. Cuza – ASS Zimbru Boureni
Biruinta Miroslovesti – Romwatt Harmanesti
Progresul Deleni – Recolta Contesti
Avantul Tatarusi – Spicul Helesteni

Duminicapetarla.ro revine luni cu materiale de la meciurile ce se vor disputa duminica in cadrul Ligii a 5-a.

Share this article with friends

2 Comments

 1. 🕔 5:53, 08.September 2017

  Sakin

  Bosia vs. Prisacani o sa fie interesant… In trecut, se lasa cu chelfăneală :D!

  reply comment
  • 🕔 9:10, 08.September 2017

   admin AUTHOR

   De la Prisacani au plecat foarte multi jucatori. Nu stiu cat nerv va avea meciul, insa atat timp cat exista potential, iti dai seama ca o sa il acopar 😀 😀

   reply comment

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<