Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Campioana strange din dinti si rapune Sinestiul

0 Comments 📁 Liga 4 🕔10.September 2017
Campioana strange din dinti si rapune Sinestiul

Campioana a mers la Sinesti cu cateva absente de marca in lot, dar cu un Bogdan Valeanu revenit la echipa si titular in formula gandita de cel de-al treilea antrenor al Mircestiului. Antrenorul principal Tiberiu Beceru a fost plecat in Slovenia la un turneu de minifotbal, iar Adrian Iosub este suspendat un joc.

Unirea Mircesti a rezolvat inca din prima repriza ecuatia partidei de la Sinesti, conducand din minutul 15 cu 2-0. Apoi, a venit reusita de 0-3 prin care Mircesti si-a asigurat cele 3 puncte puse la bataie.

Florin Ursuleasa a profitat de doua erori personale ale jucatorilor adversi si a inscris intr-un interval scurt de timp (9′, 15′).

Fostul jucator al Unirii Ruginoasa, Radu Dan, avea sa marcheze gol al echipei oaspete, cu aproximativ zece minute inainte de pauza.

Varlan a redus din diferenta, in minutul 55, insa a fost un simplu foc de paie pentru Sinesti, care nu a mai avut puterea de a strange scorul si mai mult pentru un final incins la poarta lui Nacuta.

Unirea Mircesti ajunge la 10 puncte in clasament si trece cu bine peste primul test, de la Sinesti, pentru echipa lui Beceru urmand alte doua jocuri la fel de interesante: acasa cu Flacara Erbiceni (etapa 5) si in deplasare la Steaua Magica (etapa 6).

Stejarul Sinesti: Apetrei, Manolache, Varlan, Paftala, Ichim, Pasniciuc, Vieru, Gafton, Pasnicu, Borsieru, Nare.

Rezerve: Alexii, Iacob, Minciuna, Paftala Petru, Dragoi, Ursache.

Unirea Mircesti: Nacuta, Radu Dan, Dragota, Darea, Chelaru, Ursuleasa, Cruceanu, Valeanu, Atanasoae, Gaciu, Dandu.

Rezerve: Bucovanu, Garbea, Nour, Gindulescu, Codreanu si Puscasu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<