Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

CS Tomesti provoaca prima infrangere a “magicienilor”

0 Comments 📁 Liga 4 🕔10.September 2017
CS Tomesti provoaca prima infrangere a “magicienilor”

Steaua Magica a pierdut pentru prima data in acest campionat, 0-1 cu CS Tomesti, intr-un meci disputat la Letcani in fata a aproximativ 30-40 de spectatori.

Golul de 3 puncte al tomestenilor a fost reusit de Razvan Axinte, in minutul 11. Un sut venit din actiune, de la aproximativ 14 metri, lateral dreapta, care l-a lasat fara replica pe tanarul Calin Serban.

Ulterior, Steaua Magica a preluat fraiele meciului, insa fara a avea prea multe ocazii la poarta experimentatului Simion. Ca si in meciul din etapa precedenta cu Erbiceni, pierdut la un scor identic, oaspetii au stat excelent in aparare si au reusit intr-un final sa conserve scorul.

Mai mult, CS Tomesti a mai irosit alte trei oportunitati de a marca prin autorul golului.

In pofida acestui rezultat, Steaua Magica a lasat o impresie placuta prin jocul de pase practicat. Elevii lui Dan Curca putea egala undeva prin minutul 30, dupa o ocazie importanta de gol, ulterior ajungand destul de rapid in preajma careului advers, dar fara rezultate pe tabela.

Mai notam faptul ca au existat foarte multe momente in care jocul a fost fragmentat de echipa cu mai multa experienta, CS Tomesti in cazul de fata.

Tomesti acumuleaza 6 puncte in clasamentul Ligii a 4-a, trece pe zero la golaveraj (5-5) si se razbuna cumva pe rezultatul meciului din runda precedenta, 0-1 cu Erbiceni.

ECHIPELE

Steaua Magica: Serban, Corlateanu, Raveica, Paraschiv, Lucan, Bordeianu, Sima, Marincean St, Simionica, Sadosche, Tataru

Rezerve: Movila, Costin, Larion, Balaceanu, Secara, Andries, Ciubotariu

CS Tomesti: Simion, Axinte, Varlan, Bilcu, Besleaga, Dumitrascu, Florescu, Agape, Grosu, Simion Andrei, Viziteu.

Rezerve: Mariciuc, Bilcu Marius si Danceanu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<