Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Socul etapei: Flacara Erbiceni-Stejarul Barnova 1-1!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔10.September 2017
Socul etapei: Flacara Erbiceni-Stejarul Barnova 1-1!

Victoria la limita obtinuta de Erbiceni in etapa precedenta a reprezentat un semnal de alarma pentru jucatorii Flacarei, care au remizat, duminica, 1-1, in fata Stejarului Barnova. Singurul gol al gazdelor a fost marcat de Cristi Ungureanu din penalty.

Meciul de la Erbiceni a debutat cu ocazie mare a echipei pregatite de Petrica Basascu. Balan a trimis putin pe langa poarta, in urma unui corner.

In minutul 7, golgeterul Erbiceniului, Cristi Ungureanu, a obtinut o lovitura de pedeapsa. Tot el a deschis scorul.

Flacara Erbiceni a mai inscris un gol pana la pauza, insa arbitrii au intervenit anuland reusita Flacarei pe motiv de ofsaid.

Erbiceniul a dominat partida, insa nu a reusit sa se detaseze pe tabela de marcaj. Surpriza s-a conturat cu un sfert de ora inainte de final, cand Stejarul a restabilit egalitatea si a reusit sa plece cu un punct nesperat de pe terenul unei formatii cu pretentii de top 5.

Bogdan Vieru a detonat bomba, fiind eliminat ulterior de arbitrul Cosmin Roman.

Este pentru a doua oara cand Flacara Erbiceni calca stramb in acest sezon, dupa infrangerea cu 3-0 in fata Baltatiului (Etapa 1).

Saptamana urmatoare, Flacara Erbiceni se deplaseaza in fieful campioanei si spera la o surpriza prin care sa stearga impresia lasata in aceasta dupa amiaza.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<