Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stefan Marian Cana, de la juniorii Siretului Lespezi la FCSB

0 Comments 📁 Stiri 🕔10.September 2017
Stefan Marian Cana, de la juniorii Siretului Lespezi la FCSB

Stefan Marian Cana este unul dintre tinerii fotbalisti transferati in aceasta vara de LPS Iasi la FCSB. Acum, fratele fostului portar al Siretului Lespezi (Alin Cana), campioana desfiintata intre timp, evolueaza pentru echipa a doua a Stelei, in Liga a 3-a, unde a bifat deja doua meciuri in actuala editie de campionat.

Radacinile sale fotbalistice, insa, pot fi gasite la echipa de juniori a Siretului Lespezi. Sub comanda fratelui sau, si a domnului Ovidiu Bodea, Stefan Cana a imbracat tricoul echipei de juniori a Lespeziului in perioada 2012-2015.

Acesta a fost incercat pe toate pozitiile, de la fundas pana la atacant, numarandu-se printre golgeterii echipei in sezonul 2014-2015. A fost anul in care Siretul Lespezi pierdea la mustata batalia cu CSM Pascani pentru un loc la barajul ce urma sa stabileasca campioana judetului in competitia dedicata juniorilor.

Marian Cana a facut pasul spre LPS chiar in vara acelui an, dupa ce a sustinut probe de joc acolo si l-a impresionat pe domnul Marian Andrei. Pentru LPS Iasi a jucat atat sub comanda lui Marian Andrei (Grupa 2000), avand evolutii apreciate si la Grupa 1998 a domnului Dorel Stafie.

Primul contact cu FCSB l-a avut in luna mai, cand a mers la Bucuresti pentru probe de joc la Grupa 2000. A fost admis rapid si imediat propulsat la echipa a doua a clubului, condusa de antrenorii Alin Dumitriu si Massimo Pedrazzini.

Sa se pregateasca serios si sa nu se creada prea bun cand vede acest articol (rade). Sa il tina Dumnezeu sanatos, sa ramana la fel de modest si sa munceasca din ce in ce mai mult pentru a avea un viitor frumos!

Alin Cana, unul dintre primii antrenori ai lui Marian

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<