Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Victoria Letcani si-a ciuruit adversarul din aceasta etapa

0 Comments 📁 Liga 4 🕔10.September 2017
Victoria Letcani si-a ciuruit adversarul din aceasta etapa

#update: in raportul de joc intocmit dupa incheierea meciului, arbitrul Vlad Baban a creditat un gol in contul lui Ioan Marincean. Ciuta, Sinescu (hat-trick-uri), Baboi (dubla) si Marincean.

CS Ciurea, la mare bataie inaintea etapei cu Vointa Motca, are acum cea mai permeabila defensiva din toata Liga a 4-a ieseana, dupa scorul de 2-9 inregistrat cu liderul Victoria Letcani in aceasta runda.

Echipa lui Florin Croitoru si-a demonstrat o data in plus apetitul ofensiv, dupa 4-0 cu Viitorul Harlau, 5-1 la Vointa Motca si, din nou, 4-0 in derby-ul de etapa trecuta cu Unirea Ruginoasa.

Intors in tara de saptamana trecuta, Andy Sinescu si-a marcat revenirea in derby provocand autogolul lui Nicolae Azaharioaei, ca astazi sa revina de la Ciurea cu un “careu”.

Scorul primei parti a fost unul ceva mai normal, 2-0 in favoarea oaspetilor, ca urmare a unei duble semnate de Marian Ciuta.

Imediat dupa revenire, Ciuta (47′) a realizat hat-trick-ul, 0-3. Andy Sinescu si-a intrat ulterior in rol cu nu mai putin de patru goluri, devenind performerul etapei alaturi de Marius Enache (Unirea Ruginoasa, 4-0, astazi, cu Moldova Cristesti).

Pentru echipa vizitatoare a inscris, de asemenea, un alt jucator care punctase in runda precedenta – Baboi, autorul unei duble.

Golurile de onoare ale celor de la CS Ciurea, daca se mai poate vorbi despre asa ceva la 2-9, au purtat semnatura lui Macovei si Tiron.

Victoria Letcani se mentine pe prima pozitie si dupa aceasta etapa, fiind singura echipa cu maximum de puncte in patru jocuri si un golaveraj incredibil: 22-3!

CS Ciurea se afla la polul opus: “lanterna rosie” a clasamentului Ligii a 4-a, fara punct obtinut in 2017-2018 si cu un golaveraj catastrofal: 7-25!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<