Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Victorie provizorie a Motcai in fata Harlaului

2 Comments 📁 Liga 4 🕔10.September 2017
Victorie provizorie a Motcai in fata Harlaului

Vointa Motca s-a impus la limita in partida de pe teren propriu cu Viitorul Harlau, scor 1-0, dar are mari emotii pentru ziua de joi, cand se va omologa rezultatul, ca urmare a contestatiei depuse de oaspeti.

Inaintea meciului de la Motca, arbitrul Lucian Diaconu a luat pe rand carnetele de legitimare si a inceput confruntarea. Conform spuselor celor de la Harlau, in echipa Vointei Motca ar fi existat foarte multi jucatori adusi din zona Pascani special pentru acest meci.

Echipa lui Dan Lungu l-a contestat pe purtatorul tricoului cu numarul 13, iar gazdele, pentru a nu se lasa mai prejos, a contestat dreptul de joc la doi juniori ai Viitorului.

Partea amuzanta e ca un pascanean de-al Motcai, trecut de 30 de ani, si cu cateva kilograme bune in plus, juca pe carnetul unui tanar fotbalist de maxim 20-21 de ani.

REVENIND LA FOTBAL…

Viitorul Harlau sufera in continuare pe faza de atac. Echipa vizitatoare a ratat enorm de mult la Motca, in special in partea secunda. Lungu Dan a urcat in atacul Harlaului, echipa care a dominat copios dupa pauza.

Harlaul a avut si un gol anulat la mijlocul reprizei a doua. Cristi Stoica a executat cu efect un corner, mingea a lovit bara si, conform spuselor celor de la Harlau, ar fi depasit linia portii. Mai mult, un adversar o scoate din poarta cu mana, arbitrul nu vede si scorul ramane 1-0.

Articol realizat pe baza unor informatii culese de la un jucator al Harlaului.

Share this article with friends

2 Comments

 1. 🕔 11:39, 14.September 2017

  john

  nu mai faceti comentarii bazate pe declaratia unui singur jucator.

  reply comment
  • 🕔 11:48, 14.September 2017

   admin AUTHOR

   3-0 Viitorul Harlau, astazi, la “masa verde” – decizie AJF Iasi.

   reply comment

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<