Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Derby incins la Tibanesti, 2-1 pentru Fulgerul cu Ciortesti

0 Comments 📁 Liga 5 🕔11.September 2017
Derby incins la Tibanesti, 2-1 pentru Fulgerul cu Ciortesti

Derby-ul Seriei I dintre Fulgerul Tibanesti si Viitorul Ciortesti s-a incheiat cu victoria stransa a gazdelor, 2-1, care ar putea sa o ajunga pe Avantul Golaiesti in clasament daca se va impune si in fata Tutorei (restanta din prima etapa).

Atat Fulgerul Tibanesti 2016, cat si Viitorul Ciortesti, s-au prezentat la meci cu cate o rezerva. Primele 45 de minute au fost echilibrate.

Situatia de la nivelul gazonului a inceput sa se incinga in momentul in care arbitrul intalnirii, Ciprian Bac, a acordat o lovitura libera pentru formatia gazda (hent comis in preajma careului). In prima faza, Ciortestiul nu a comentat, pentru ca mai apoi sa iasa de pe teren dupa inscrierea golului de 2-1 din respectiva lovitura libera (17-20 m).

Arbitrul Ciprian Bac le-a acordat oaspetilor 4 minute pentru a reveni in teren. Numai ca, in momentul revenirii, doi jucatori de la Viitorul Ciortesti sunt avertizati cu cartonas galben pentru faptul ca si-au dat tricoul jos. Alexa a fost eliminat ulterior pentru injurii aduse centralului.

Un meci incrancenat la Tibanesti, asadar, dupa ce in “scena” au intrat si spectatorii, care instigau la violenta de pe margine.

EVOLUTIA SCORULUI

Fulgerul Tibanesti 2016 deschide scorul prin Costica Sacrieru, in minutul 55.

Vasile Ciprian Alexa restabileste egalitatea la jumatatea reprizei a doua. Prin minutul 78-80, Alexa este eliminat de arbitrul Bac.

Tibanestiul se impune cu ajutorul lui Codrut Moraru (80′).

In ciuda tensiunilor din teren si din afara sa, arbitrul Ciprian Bac a condus bine meciul pana la final, fiind ajutat la cele doua linii de Iulian Hordila si Sebastian Gabriel Mihalachi.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<