Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Golaiesti castiga spectaculos la Voinesti si ramane lider in Seria I

0 Comments 📁 Liga 5 🕔11.September 2017
Golaiesti castiga spectaculos la Voinesti si ramane lider in Seria I

Avantul Golaiesti a castigat la mustata meciul de la Voinesti cu Vointa, scor 5-4, si a ramas pe prima pozitie a clasamentului Ligii a 5-a, Seria 1. Echipa lui Tamazlacaru are maximum de puncte dupa primele patru runde, iar Tibanesti tine aproape, cu trei victorii si un meci mai putin disputat (restanta cu AS Tutora).

Florin Calistrat a deschis scorul, 1-0, dintr-un penalty provocat de Ivan (hent in suprafata de pedeapsa). Cele doua formatii au intrat la egalitate la vestiare, Valentin Negoita inscriind primul gol al Avantului cu putine momente inainte de pauza.

Vasile Cojocaru (51) si Ionut Negoita (54) au ajutat Golaiestiul sa se desprinda la doua goluri.

Mai mult, Valentin Negoita (foto) a dus scorul la 1-4, in minutul 68, si parea ca Avantul Golaiesti nu va mai avea probleme in aceasta deplasare.

Cu toate acestea, Vointa a profitat de bresele din defensiva adversa si s-a apropiat la un gol. Marian Pavel (74) si Narcis Stan (76) au animat si mai mult partida de la Voinesti.

Apoi, pe un contraatac, Valentin Negoita a realizat hat-trick-ul. Irinel Signea a stabilit scorul final al derby-ului Seriei I, 5-4, profitand de alte erori aparute in apararea celor de la Avantul Golaiesti.

Un meci foarte interesant la Voinesti, cu multe faze de poarta, in care Golaiestiul si-a demonstrat superioritatea, insa diferenta putea fi mult mai mare in favoarea oaspetilor daca acestia erau ceva mai atenti in aparare.

Atmosfera a fost intretinuta de fanii Avantului Golaiesti, deplasati la Voinesti cu tobe si tot ce trebuie pentru a cinsti cum se cuvine un derby.

Din arhiva 🙂

Vointa Voinesti: Crup, Bauman, Stan, Calistrat, Scafaru, Crivoi, Cozma, Artene, Marin, Tiuga, Pavel.

Rezerve: Signea, Hriscu, Lionte, Bors, Chiper.

Avantul Golaiesti: Tautu, Pandele, Dobre, Tamazlacaru, Hadarag, Lupu, Ciobanu, Cojocaru, Cojocaru I., Ivan, Becali.

Rezerve: Negoita V., Negoita M., Cardei, Mihalache.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<