Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Marian Cretu debuteaza oficial la Flacara, duminica, in fieful campioanei

0 Comments 📁 Liga 4 🕔13.September 2017
Marian Cretu debuteaza oficial la Flacara, duminica, in fieful campioanei

Ghepardul de Neamt, porecla capatata in perioada cand evolua pentru CS Bradu Borca, si, in acelasi timp, Bizonul de Iasi, supranumele primit in momentul in care a fost vazut de ieseni in primele meciuri ale Flacarei, debuteaza oficial in linia de atac a formatiei aflate pe locul 4, la Iugani, pentru a ajuta Erbiceniul sa isi revina din pumni dupa un start neconvingator de campionat (2 victorii, o remiza si o infrangere).

Legitimat la CS Bradu Borca (Liga 4, Neamt) in partea a doua a campionatului 2017-2018, Marian Cretu a fost suspendat pentru 6 jocuri. Acesta a stat pe bara in 2 jocuri (Neamt), ultimele din play-off, la care s-au adaugat si aceste prime 4 etape din cadrul sezonului competitional 2017/18.

5.     Se ridică dreptul de joc al jucătorului Creţu Dumitru Marian pentru 6 etape şi se amendează cu 300 lei pentru dublă legitimare (Regulamentul privind statutul şi transferul jucătorilor de fotbal, ediţia 2016, art.23, lit.b coroborat cu Regulamentul privind statutul şi transferul jucătorilor de fotbal, ediţia 2016, art.24, pct.1, lit.a). Jucătorul este legitimat şi la echipa AS Magna Holboca (judeţul Iaşi) – leg.7518 din data de 29.10.2009.

(comunicat AJF Neamt)

Atacul formatiei antrenate acum de Petrica Basascu sufera in continuare, desi media de goluri inscrise per meci se apropie de 2.5. Trebuie tinut cont insa ca 7 din cele 9 reusite ale celor din Erbiceni au fost consemnate in compania unui adversar net inferior – Gloria Bals (etapa a 2-a, scor 7-0).

Cristi Ungureanu (6 goluri) este in acest moment cel mai important marcator al echipei. Si destul de singur in topul golgeterilor, de vreme ce doar Iuriciuc, Gucianu si R. Stefan si-au mai trecut numele pe lista marcatorilor Flacarei.

Marian Cretu este genul de atacant care munceste foarte mult in folosul echipei. Se sacrifica pentru scopul suprem – obtinerea celor 3 puncte – si, incepand din aceasta etapa, se poate transforma in pasatorul de care avea nevoie Ungureanu pentru a straluci si mai mult.

Marian Cretu si Cristi Ungureanu vor avea in etapa a 5-a ingrata misiune de a sparge cea mai buna defensiva din campionat, cea a campioanei Unirea Mircesti, aflata la egalitate cu Unirea Scanteia (ambele cu cate doua goluri primit in 4 jocuri).

Iata ce declara acesta intr-un interviu acordat duminiciipetarla.ro cu putin timp inainte de startul campionatului:

Mi-am propus sa dau cat mai multe, am in acest sens si un pariu personal cu “Mister”: cel putin 20 de goluri, chiar daca am un handicap de 4 etape de suspendare. Vom vedea, eu îmi doresc sa inscriu cat mai mult si sa ajut echipa cum pot mai bine

Interviul complet poate fi gasit AICI.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<